.

Žena repera preljubnika Nenada Ša ponovo otputovala kod Vladimira Tomovića u Crnu Goru, a on je odveo na sveto mesto, slikali se zagrljeni!

IVANA OPET KOD TOMOVIĆA U CRNOJ GORI Ša će pobesneti! Evo gde je Vladimir sad odveo reperovu bivšu ženu – ZAGRLJENI I SREĆNI

Foto: screenshot

O zbližavanju Ivane Aleksić, bivše supruge repera i učesnika „Zadruge“ Nenada Aleksića Ša, i nekadašnjeg takmičara pomenutog rijalitija Vladimira Tomovića ne prestaje da se priča, a sad su ponovo dospeli u žižu interesovanja javnosti.
Ivana Aleksić, Vladimir Tomović Foto: screenshotIvana Aleksić, Vladimir Tomović

Naime, Vladimir je na društvenim mrežama pokazao njihovu novu fotografiju iz Crne Gore, što je pokrenulo lavinu komentara.

Tomović ju je ovog puta odveo na Ostrog, a pozirali su zagrljeni.
Tomovićeva objava Foto: screenshotTomovićeva objava

Iako su se odavno razveli, Ša je koliko prošlog meseca opleo po Ivani.

– Mi smo mnogo pre rijalitija govorili o razvodu. Ja sam pogrešio što sam u rijalitiju svoj brak predstavio kao bajku i da je sve super. To je moja greška, ja sam idealizovao sve to i onda su me ljudi osudili baš zbog toga. Razočarala me je na svaki način, u svakom smislu. Jeste da je to što sam uradio ružno, ali onno što je ona meni uradila nije okej, to zna i moja porodica, jer sam se ja borio za sve to u životu, a težak život sam imao i ona zna kakav je bio moj život i onda je uradila to što je uradila, to nije ispravno. Ja ne bih mogao mirno da spavam da uzmem nekome nešto što mi ne pripada. Ja ne bih mirno spavao, a da li ona mirno spava, to ne znam – rekao je Ša tad za „Srbiju Danas“.

PREPORUKA:   Luna Đogani bežala od starlete Maje Marinković kada je ugledala u tržnom centru!

Tomović je pre dva meseca podelio njihovu nikada viđenu fotografiju na kojoj su zagrljeni i gde ga Ivana zaljubljeno gleda.

– Zamisli šta mi reče prijatelj… Želim da me žena gleda kao što Ivana gleda tebe – napisao je tad Vlada i tagovao Aleksićku, a ona je odmah podelila istu fogotafiju na svoj stori i dodala srce, te su mnogi pomislili da su na ovaj način ozvaničili svoju vezu.
Tomovićeva prošlogodišnja objava Foto: screenshotTomovićeva prošlogodišnja objava

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!