.

Zorica Marković žestoko potkačila Sandru Rešić, ona je pevaljka a ne moja koleginica pevačica!

OSULA ŽESTOKU PALJBU Zorica Marković bez dlake na jeziku o Sandri Rešić: Ona je pevaljka, nije mi koleginica!

Zorica jer vrlo iskreno prokomentarisala i učešće mladih pevačica Sandre Rešić i Sandre Čaprić, naglasivši da ih ne smatra svojim koleginicama

OSULA ŽESTOKU PALJBU Zorica Marković bez dlake na jeziku o Sandri Rešić: Ona je pevaljka, nije mi koleginica!

Alo

Pevačica Zorica Marković je poslednjih godina svoju karijeru bazirala na učešću u rijaliti programima. U tome je veoma uspešna, a kako drugu godinu zaredom ne učestvuje u Zadruzi, aktuelni zadrugari je često pominju, priželjkuju njeno useljenje u „belu kuću“, ali priznaju da je se plaše i da prema njenom liku i delu imaju strahopoštovanje, što folkerku nimalo ne čudi.

PREPORUKA:   Ana Korać zahtevala od svog plastičnog hirurga da ne primi starletu Maju Marinković jer je svakom operacijom kopira!

Treba da drhte, da se upiške, ukake i da se pribojavaju od mog ulaska u Zadrugu. Kad ja uđem, mnogi će dobiti proliv – bez dlake na jeziku počinje Zorica, i komentariše postavu aktuelne sezone:

Sada ima najviše fanova rijalitija i kopija koje su gledale rijaliti i naučile šta i kako treba da se radi. Produkcija je okupila dobru ekipu koja je realno gledana, ali iskreno da vam kažem, tamo nema nikog normalnog.

PREPORUKA:   DRAMA i panika, Sandra Rešić ponovo pala u nesvest! (FOTO+SNIMAK)

Alo

Zorica jer vrlo iskreno prokomentarisala i učešće mladih pevačica Sandre Rešić i Sandre Čaprić, naglasivši da ih ne smatra svojim koleginicama.

Kristijana Ćaćić

Njih dve mi nisu koleginice, one su pevaljke. Gde su im dela, danas se svako naziva pevačicom, a njihovo ponašanje i učešće u rijalitiju ocenila bih nulom. Rešićka bez Đedovića i Rialde ne postoji, a ova druga se, koliko vidim, petlja sa Carem, ali baš za to i služi, da se muva oko njega i sa njim i ništa drugo. Car je inače dobar dečko, upoznala sam i njegovog oca, fini ljudi što se kaže, bili su i kod mene u kafani. On se sad tamo muva sa tom Sandrom, ali ako mu uđe Maja, napraviće mu haos, jer nju Janjuš više ne zanima – kaže terapeut za zadrugarske ljubavi.

Ono što su mnogi naveli kao potencijalni problem ako Zorica uđe u rijaliti je njen odnos sa Stanijom Dobrojević sa kojom postoji duga istorija sukoba još iz perioda emitovanja rijalitija „Farma“.

Foto: Youtube/Printscreen

Standža i ja smo sada okej, to što je bilo je prevaziđeno. Tada je ona bila kriva i ona to dobro zna. Vidim da obleće oko nje neki Marko i ne čuči joj loše, ali njen dečko Marko je mnogo bolji frajer, ali znam ja da Standža voli da ima te priveske koje tako vuče sa sobom, jer ona jako dobro zna kako se igra rijaliti igra – završava Zorica svoju priču za Alo!.

Markovićeva je naglasila da od produkcije još nije dobila konkretan poziv, ali da je spreman za ulazak u imaginarijum kao zapeta puška.

Deniz mi je super!

U masi negativnih komentara Markovićeva je pomenula i ko joj se najviše dopada u ovoj sezoni i kao glavnog favorita izdvojila ekstrovertnu Slovenku Deniz Dejm.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Čula sam da pričaju da je bila muško, pa ovo, pa ono, ali mene to ništa ne zanima. Deniz mi je top i najbolji je lik tamo, samo što niko ne ume da se nosi ni s njom ni s njenim humorom – zaključila je Zorica.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!