.

BRUKALA SE KAO NIKO U RIJALITIJU, A SAD JE FANOVI MOLE ZA SLIKU Haos u tržnom centru u Beogradu zbog Anđele Đuričić, svi se pitaju samo jedno

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić nakon raskida sa 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, boravila je neko vreme kod svojih roditelja u Crnoj Gori, a sada se nakon dužeg vremena ponovo vratila u Beograd.
Anđelu Đuričić saleću fanovi  RingierAnđelu Đuričić saleću fanovi

Anđela poslednjih dana boravi u Beogradu, a paparaco „Blica“, uhvatio je Crnogorku kako šeta tržnim centrom u Beogradu, dok je fanovi mole za sliku i svi se pitaju kako je to moguće, obzirom da se u rijalitiju obrukala kao niko do sada.
Anđelu Đuričić saleću fanovi

PREPORUKA:   Filip Car sve najgore o priglupoj Aniti Stanojlović - NE ZNA DVE PROSTE REČENICE DA SASTAVI!

Foto: Aleksandar Dojkić / RingierAnđelu Đuričić saleću fanovi

Naime, Anđela Đuričić je obukla beli top i šorts, dok je preko imala ogrtač, a ruke su joj bile pune kesa markiranih stvari. Fanovi su joj prilazili i pozdravljali je, a ona se bez trunke blama i sa osmehom na licu slikala sa njima.
Anđelu Đuričić saleću fanovi

Foto: Aleksandar Dojkić / RingierAnđelu Đuričić saleću fanovi

Podsetimo, Anđela je nedavno otkrila detalje raskida sa Zvezdanom Slavnićem.

– Došla sam kući, potreban mi je odmor. Renoviramo apartmane, sad je sređivanje, kuća se prodaje već par godina unazad. Ako neko ima para, može da dođe da je kupi – rekla je Anđela na početku, a onda se osvrnula na raskid sa Zvezdanom.

PREPORUKA:   Aleks Nikolić posle raskida udarila na Filipa Cara, zabranila mu zaradu preko njenog imena!

– Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir i svoju budućnosti i sebe na prvom mestu. Želim da budem prava Anđela, da sebe izgradim u pravom svetlu sa ljudima koji su me vredni. Dobre stvari su krenule da mi se dešavaju. Zahvalna sam što sam krenula pravim putem. Ja kad odlučim nešto, to je kraj. Sad idem u neke nove pobede – rekla je ona za „Hype“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!