.

Elita Uživo

Elita UŽIVO je novi projekat TV Pink-a i vlasnika Željka Mitrovića sa nazivom Elita je nastavak rijalitija Zadruga. Može se reći da je novi rijaliti Elita ustvari Zadruga 7.

Elita Uživo besplatno gledanje

Na sajtu www.Zadruga-Uzivo.com možete besplatno gledati rijaliti Zadruga Elita uživo!

Elita Uživo

Besplatno gledanje Zadruga Elita je i na drugim stranicama u okviru sajta Zadruga ELita uzivo.

PRVI plejer LIVE STREAM


DRUGI Elita plejer – rezervni Jutjub plejer

Svi sadržaju na sajtu www.Zadruga-Uzivo.com su postavljeni na internetu a kao takvi su svima dostupni za gledanje i čitanje. Uživo prenos rijalitija je preuzet sa sajta Youtube.com i signal je vlasništvo autora koji strimuju TV Pink program. Zahvaljujući Jutjubu i pojedincima svima na internetu je omogućeno besplatno gledanje rijalitija Elita Uživo.

Elita Uzivo

Vlasnik TV Pink imperije Željko Mitrović je pod pritiskom javnosti prekinuo emitovanje rijalitija Zadruga 7. Da bi tokom leta 2023. godine najavio potpuno novi rijaliti. Taj novi rijaliti je ustvari zadržao pravila, scenografiju, lokaciju snimanja, takoreći sve staro, osim imena koje je novo. Ustvari, naziv rijalitija je nadovezan na stari naziv pa je sada naziv TV Pink rijalitija Elita Zadruga! Zadruga uživo se može gledati na ovom sajtu samo na drugoj stranici.
Takođe, Elitu uživo možete pratiti i na Jutjubu, gde se svakodnevno na stotine video snimaka uploaduje za neprekidno gledanje.
Najpopularnija televizija u Srbiji i najpopularniji rijaliti svih vremena u Srbiji i šire, zadruga, promenio je samo naziv a sve ostalo je isto. I dalje se u rijalitiju okuplja šljam društva. na televiziji se širi blud i nemoral, predstavljaju nepismene osobe bez morala! Svakodnevno se u medijima na naslovnim stranicama objavljuju naslovi tipa VRELA AKCIJA u Eliti ili Vrela Akcija Zadruga, povećava se tiraž časopisa a moralno posrnulo društvo i pratioci takvih novina se sve više zaglupljuju i zatupljuju!
U svakom slučaju, gledanost je nikada veća, zarada TV Pinka je nikad veća, zarada glumaca i rijaliti učesnika je ogromna, ostaje nada da će se kreatori emisije pribratii da će u jednom trenutku preovladati razum, da se sa ekrana uklone nemoralne i nepismene starlete a pruži šansa obbrazovanima i onima o kojima vredi pisati!

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!