.

KOMŠIJE: Miona se upropastila sa repereom preljubnikom, nema nade za nju!

„MIONA SE UPROPASTILA KADA JE UŠLA U VEZU SA ŠA“ Komšije rešile da bace sve karte na sto: Ne verujem da više ima nade…

"MIONA SE UPROPASTILA KADA JE UŠLA U VEZU SA ŠA" Komšije rešile da bace sve karte na sto: Ne verujem da više ima nade...

Foto: Printscreen

Nedavno se u Elitu uselio Stanislav Krofak Pantera, bivši momak Mione Jovanović koja je u rijalitiju stavila tačku na odnos sa njim tako što je stupila u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Od kada je Krofak ušao u Belu kuću, svađe između Mione i Ša ne prestaju, a dosta se šuška i o podnosu Mione i Stanislava.

Stanislav Krofak
foto: Printscreen Pink Tv
PREPORUKA:   Ljubomorni Nenad Aleksić ŠA uleteo u pola noći u izolaciju kod Mione!

Naime, kako je Ša ubeđen da Miona Jovanović i dalje oseća nešto prema Stanislavu čim želi da popriča sa njim, njegova ljubomora dostiže najviši stadium i iz dana u dan prelazi sve granice, pa konstantno napada Mionu. Ipak, u Beloj kući se konstantno polemiše o Mioninom životu kraj Stanislava za koji ona uvek ističe da nije bio kakav je ona želela.

Miona je sinoć progovorila na temu ko je više poštuje od njih dvojice, pa rekla da su isti i time izazvala haos.

Komšinica Stanislava i Mione govorila je za domaće medije o njihovom odnosu pre rijalitija.

– Pre svega moram da kažem da je Stanislav jedan jako vredan i miran momak. On je sve radio za Mionu, kako bi ona bila srećna. Iskrena da budem, ono što ona priča u Eliti nema veze sa vezom, uvek je imala njegovu pažnju i uvek joj je priređivao iznenađenja kako bi bila srećna, ali njoj to očigledno nije bilo dovoljno. – rekla je njihova komšinica pa dodala:

PREPORUKA:   SVI JE MENJALI: Voditelj i bivši zadrugar Filip Đukić u ljubavi sa Mionom Jovanović
Miona Jovanović
foto: Printscreen

– Mislim da je Miona mnogo pogrešila, Stanislav joj nikad nešto onako nije priređivao kao onaj Ša koji joj stalno skače po glavi. Devojka se upropastila kada je ušla u vezu sa njim, mada se nadam da će se opametiti, ali ne verujem da ima nade za pomirenje nje i Stanislava – dodala je ona.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!