.

Nadica Zeljković 50000 evra od nagrade iz Zadruge 4 poklonila ćerci Kiji Kockar

NADICA PREPUSTILA NAGRADU ĆERKI Otkrila planove za budućnost, Fran priznao kakva ga je tragedija sačekala nakon napuštanje Bele kuće!

Imao sam šok, preminuo mi je pas. Tek sam sad saznao. Stresno mi je malo, nisam očekivao da ću biti 5. mesto.

NADICA PREPUSTILA NAGRADU ĆERKI Otkrila planove za budućnost, Fran priznao kakva ga je tragedija sačekala nakon napuštanje Bele kuće!

Printscreen

Fran Pujas i pobednica Zadruge 4 Nadica Zeljković su otkrili šta ih je dočekalo nakon rijalitija, a Nadica je rekla da se vraća na posao konobarice.

PREPORUKA:   Kija Kockar pali društvene mreže, slikala se bez veša!

Printscreen

Fran je otkrio šta ga je sačekao kada je izašao iz Zadruge.

– Imao sam šok, preminuo mi je pas. Tek sam sad saznao. Stresno mi je malo, nisam očekivao da ću biti 5. mesto. Želim svima da se zahvalim. Sa Paulom nisam u kontaktu, a ostajem u Beogradu neko vreme. Sve polako, treba se oporaviti malo – rekao je on.

Printscreen

 

Nadica je otkrila šta se dešava sa njenom nagradom.

– Ja sam prepustila nagradu i planove Kiji. Ako treba i baba će pobediti, kvalitet će izaći na videlo. Kada bi baba ušla ona bi pobedila. Šo se tiče nagrade, moja Kija zna sa novcem, ja se ne mešam. Moj plan je da se vratim na posao, već sam zvala direktora, ja moj posao volim. Zahvalna sam Bogu što sam pobedila. Kada smo se pojavile Milica i ja, Kija je bila srećna što je Milica tu pored mene – rekla je Nadica u emisiji „Amidži šou“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!