.

Voditelj Zadruge koji vodi uživo emisije prikazao sliku oca

REKLI SU MI DA ONI IMAJU MAJKU, A JA BABU! Voditelj Milan Milošević ogolio dušu

Uživo voditelj Milan Milošević je svoju veliku ispovest započeo pre par godina, kada je bio učesnik u rijalitiju Zadruga

Milan Milošević

Foto: Alo/Foto: Massnori Josida

Voditelj Milan Milošević oduvek je bio iskren kada je njegovo odrastanje u pitanju, nikada nije krio da je odrastao u teškim životnim okolnostima.

Voditelj je sada rekao da on nema slika dok je bio mali i da mu je to oduvek nedostajalo, s obzirom da su fotografije te koje nas asociraju i čuvaju uspomene na neke periode života.

– Ono što mene najviše boli je to što ja nemam slike kad sam bio beba i mali i to je nešto što me totalno emotivno osakatilo kada se osvrnem. Ovo je jedina slika koju ja imam iz detinjstva, ovde imam četiri godine i išao sam po paketić u firmu kod tate. Albumi su polu truli sve je to nekako, kao da želim da pobegnem od svega toga. Sada ću se vratiti i objasniti slike koje sam odabrao, a njih nem mnogo. Jednostavno su to bili trenuci koje nije imao ko da zabeleži, bili smo siromašni i nezainteresovani za mene. Ja sam bio neželjeno dete, mene je majka rodila na svoju odgovornost – rekao je Milan Milošević, a onda se osvrnuo na period školovanja kada su ga deca zadirkivala zbog majke:

– Rekli su mi da oni imaju majku, a ja babu – rekao je Milan, a potom pokazao fotografije njegovog oca iz mladosti, a nedavno smo pisali o njegovoj popularnosti.

PREPORUKA:   Rijaliti starleta Sofija Una Manić trudna sa 20 godina starijim biznismenom!
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!