.

Aleksandra Nikolić se pravda da poznaje oca i brata kriminalca koji je seckao svoje žrtve, ispričao kako je vodio kao prostitutku!

„DOBRA SAM SA NJEGOVIM OCEM I BRATOM“ Otkriveno u kakvim je odnosima Aleksandra Nikolić sa MARKOM MESAROM

Srđan Lalić je, tokom današnjeg ročišta u Specijalnom sudu koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka, spomenuo starletu i učesnicu „Zadruge“ Aleksandru Nikolić, koja je javnosti postala poznata jer se, kako se sumnja, bavila prostitucijom u Bujanovcu.
"DOBRA SAM SA NJEGOVIM OCEM I BRATOM" Otkriveno u kakvim je odnosima Aleksandra Nikolić sa MARKOM MESAROM

Foto: Alo ilustracija

Pitanja je tokom ročišta, svedoku – okrivljenom postavljao njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je u jednom trenutku pitao da li im je ikad protivrečio.

– Jesam, naprimer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije – rekao je Lalić.

Tim povodom se oglasila Aleksandrina majka Slovenka.

PREPORUKA:   Trudnički stomak Aleksandre Nikolić

– Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu pre nego što je završio u zatvoru, tačnije devojku koju je oženio i ima dvoje dece sa njom. Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti. Aleksandra ga je poznavala, ali samo kao komšiju – kazala je Slovenka, piše Blic.

Foto: Youtube/Printscreen

– Da li ima još nešto da se nakači Aleksandri? Zna se ko je bio u društvu takvih ljudi. Neka se preispitaju te koje su bile u takvim društvima, razne starlete i poznate deojke, a glume neke dame. Obogatile su se i dobile silne stanove od njih. Moja Aleksandra niti se obogatila od njih, niti ima veze sa tim – dodala je Aleksandrina majka.

Aleksandra Nikolić, učesnica rijalitja „Zadruga“, postala je poznata u javnosti po svojim turbolentnim odnosima u rijalitiju. Ona je takođe skrenula pažnju na sebe pričom koja je isplivala da je u Bujanovcu radila kao hostesa, dok su ostali zadrugari nagađali da se bavila najstarijim zanatom.

PREPORUKA:   Svi pričaju o raskidu lezb*jske veze Jovane Matore i Anite Stanojlović! FOTO

Ona je između ostalog, tokom svog učešća u rijaliti programu nosila i navijačku majicu.Takođe, ona je hapšena u Turskoj, kada je policija upala u lokal u kojem je ona, navodno, radila kao poslovna pratnja i u kojem je radila bez radne dozvole.

Tagovi
Marko Miljković mesar Marko Miljković Aleksandra Nikolić starleta Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo zadruga 6 svadba alo rs zadruga 6 zadruga 6 rijaliti zadruga 6 novi vođa zadruga 6 najnovije zadruga 6 izbacivanje najnovije vesti zadruga 6 zadruga 6 diskvalifikacija zadruga 6 najnovije vesti dana
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!