.

Ana Ćurčić dobija pojačanje u rijaliti borbi, ulaze joj dve bliske osobe da pojačaju napade na Zvezdana i Anđelu!

ANI ĆURČIĆ STIŽE POJAČANJE U ZADRUGU! Dve bliske osobe će uskoro videti u Šimanovcima: „Vežite se, polećemo“

Pored toga što će joj prijateljica Šmizla biti podrška da bivšeg dokrjači u rijalitiju, u Zadrugu će ući još jedna njena drugarica.

Ana Ćurčić Foto: Zadruga Official / youtubeAna Ćurčić

U rijaliti „Zadruga“ ulazi Jovana Novakov Šmizla i još jedna dobra drugarica Ane Ćurčić, čije se ime drži u strogoj tajnosti. Bivša partnerka Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, glavna je tema rijalitija u koji se uselila kako bi se obračunala sa nekadašnjom velikom ljubavi.
Jovana Novakov Šmizla Foto: Red TV / youtubeJovana Novakov Šmizla

Kako saznaje „Super TV“ tu rijaliti igrama ipak nije kraj. Pored bivše učesnice „Parova“ Jovane Novakov Šmizle, Ani će u rijalitiju pomoći još jedna drugarica, za koju kažu da će napraviti lom u Beloj kući.

– Šmizla je trebala da uđe u rijaliti dan nakon Aninog pojavljivanja, međutim sprečili su je zdravstveni problemi u tome. U međuvremenu se udala i za izabranika koji nije poznat javnosti, dok se uskoro planira njeno učešće u „Zadruzi“. Šmizla je poznata kao bivša učesnica „Parova“ i ko god je pratio taj rijaliti, zna koliko je ona britka na jeziku. Ulazi kao Anina podrška sa dokazima da do kraja razotkrije Zvezdana. Šmizla je upućena u brojne prevare i afere koje je Zvezdan imao tokom odnosa sa Anom i spremna je u javnosti da ga predstavi kao nevernika, licemera i lošeg čoveka – priča izvor blizak Šmizli za „Super TV“ i dodaje:

PREPORUKA:   Milena Kačavenda napala Uroša Stanića, brutalno joj odgovorio

– Kako će intimu izneti pred milionima, Šmizla je bila svesna da to sve mora da naplati ali je bila nešto skromnija od Ane. Šmizla poseduje i brojne informacije o Aleksandri Nikolić i njenoj burnoj prošlosti, koje bi mogle dodatno da je “pokopaju”. Za sada sve to čuva za sebe, pitanje je vremena kada će javnost brujati o skandaloznim postupcima Aleks Nikolić.

Kako bismo saznali da li su ove informacije proverene, pozvali smo Jovanu Novakov Šmizlu koja je kratko poručila.

PREPORUKA:   Oženio se bivši učesnik zadruge Dino Dizdarević

– O svemu ćete biti obavešteni, za sada ne smem ništa da govorim. Istina je da ulazim u „Zadrugu“ i rijaliti će tek tada početi. Što bi se reklo: „Vežite se, polećemo“ – ističe Šmizla za „Super TV“.

Nakon što se u rijaliti useli Jovana Novakov Šmizla, publiku će sačekati još jedno iznenađenje. Naime, u rijaliti ulazi još jedna Anina najbolja drugarica čije se ime drži u strogoj tajnosti.

– Njena najbolja drugarica nije javna ličnost. Bavi se kozmetičarskih poslovima, a spremna je da podrži Anu u rijalitiju. Nekoliko je puta pregovarala sa produkcijom oko svog ulaska i nestrpljiva je da zakorači u „Zadrugu“ jer će napraviti pravu buru zato što poznaje privatno mnoge zadrugare – kaže naš izvor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!