.

Ana Korać ulazi u Zadrugu za novu godinu, uslov je da ima zaštitu i obezbeđenje jer se plaši Janjuša!

ALO SAZNAJE Ana Korać ulazi u Zadrugu za Novu godinu: Tražila zaštitu, plaši se Janjuša! – Ona se pribojava njegove reakcije kada bude ušla u rijaliti jer je ubeđena da je ljut na nju. Zbog toga je tražila da spava u hotelu, odvojena od svih“, priča naš izvor

Ana Korać i David Dragojević

Foto: E stock

Starleta Ana Korać useliće se 31. decembra na imanje u Šimanovcima, a kako VIP ekskluzivno saznaje, starleta iz Ivanjice tražila je da je produkcija zaštiti od bivšeg prijatelja Marka Janjuševića Janjuša.

Naime, Koraćeva, zbog koje je Janjuš pobegao iz prve sezone „Zadruge“, strahuje da će joj se bivši prijatelj osvetiti čim bude zakoračila na imanje u Šimanovcima, te je zbog toga tražila da nema nikakav kontakt s njim. Osim toga, Ana je s produkcijom postigla dogovor da u rijaliti uđe u novogodišnjoj noći i da će joj mesečni honorar bude 3.000 evra.

– Ani je bilo žao što u prošloj sezoni nije zauzela jedno od prvih pet mesta pa je zbog toga poželela da se vrati na mesto zločina i ispravi grešku. Ona će ovoga puta ući sama, a budući da je stekla veliku popularnost, bila je u prilici da traži visok honorar. Prvo je tražila da joj mesečni honorar bude 4.500 evra, ali nije dobila odgovor kom se nadala. Na kraju dogovor postignut, te će Ana dobijati 3.000 evra mesečno, a s tim je bila zadovoljna – priča izvor za VIP i dodaje da se Ana zbog „Zadruge“ posvađala sa dečkom Davidom Dragojevićem.

– David je veoma ljubomoran i teško mu je bilo da prihvati da neće ući s njom. Ana je danima pokušala da ga ubedi da će mu biti verna i da neće pogledati nijednog muškarca u rijalitiju, ali on je bio nepoverljiv. Takođe, veliki mu je problem što je na imanju u Šimanovcima njena bivša simpatija, Marko Janjušević, od kojeg se nije razdvajala celu prvu sezonu. Međutim, Ana je obećala da mu se neće približiti, čak je jedan od njenih uslova bio da Janjuš ne sme da joj se obraća. Molila je produkciju da dobije zaštitu od Janjuša, a oni su joj uslišili molbu – priča naš izvor i objašnjava:

– Ana se plaši Janjuševe reakcije jer je ubeđenja da je on besan na nju. Zbog toga je tražila da spava u hotelu jer se plaši bivšeg košarkaša i strepi da bi mogao da joj naudi dok bude spavala. Produkcija ju je uverila da to toga ne može da dođe jer učesnike čuva obezbeđenje – objašnjava izvor za VIP i otkriva da će starleta, uoči nove godine, ući u „Zadrugu“ kao poseban gost.

– Ana će na imanje u Šimanovcima da uđe nekoliko sati pred ponoć. Prvo će gostovati u emisiji kod Dušice Jakovljević, a nakon toga će obučena u kostim Deda Mrazice da iznenadi svoje buduće cimere. Ona je takođe tražila još nekoliko uslova, ali nijedan joj više nije ispoštovan. Naime, Koraćeva je tražila da bar jednom nedeljno ima poziv sa svojim dečkom Davidom, ali produkcija je to odmah odbila. Takođe, tražila je i da svake nedelje ima određen budžet jer je na posebnoj je ishrani, ali produkcija joj ni to nije odobrila jer bi ostali članovi rijalitija mogli da se žale – objašnjava izvor za VIP.

Ana Korać

Foto: Printscreen/instagram

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!