.

Anabela Atijas mora da napusti svoj porodični dom!

NAPUŠTA IH Anabela Atijas primorana da ode iz doma, a evo i koji je pravi razlog

Pevačica će i ovu Novu godinu provesti radno, a prvi slobodan trenutak iskoristiće da pozove svoje najmilije.

NAPUŠTA IH Anabela Atijas primorana da ode iz doma, a evo i koji je pravi razlog

E stock

Anabela Atijas, pevačica i nekadašnja učesnica „Zadruge“, raduje se predstojećoj Novoj godini, a ističe da će ovog puta posebno obratiti pažnju na poklon za svoju unuku Miju.

PREPORUKA:   Pevačica Anabela Atijas pružila je podršku Ani Ćurčić koja je ušla u "Zadrugu" pošto ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario

– Svaki put kad joj nešto kupujem gledam da je iznenadim i obradujem, jer ona je stvarno posebna, sve joj je interesantno, pogotovo neke interaktivne igračke. Biće sigurno nešto što se pomera i priča – kazala je Anabela Atijas.

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica će i ovu Novu godinu provesti radno, a prvi slobodan trenutak iskoristiće da pozove svoje najmilije.

– Pošto je radna, biće tu menadžer i muzičari. Kad budem mogla pozvaću svoje. Svi smo navikli na to – navela je ona.

– Jednu Novu godinu smo slavili zajedno, to je bilo u koroni – dodala je, pa se prisetila kako su izgledali praznici u njenom domu dok je odrastala.

Printscreen

– Kad sam postala svesna Novih godina, imala sam pravu jelku, nije bilo mogućnosti za veštačku. Jedne godine sam dobila tu veštačku, ona je bila toliko bogata, puna svega i svačega, to mi je ostalo kao najlepše sećanje. To kićenje me asocira na porodicu na okupu, taj miris mi je ostao u nosu čini mi se. Kad god kitim jelku, uvek me vrati u te neke trenutke. Mi smo pravili razne ukrase, bombone smo vezivali i kačili, sve i svašta, od drveta, od plastike. Nije to bilo kao sad, imati pravu kuglu je bilo prestiž, to je bilo pre 48 godina. Godinama tako skupljaš. Sad se trudim da svake godine kupim neki ukras i da me taj ukras podseća na tu godinu, tačno znam kad kitim taj ukras kad uzmem, gde sam ga kupila, kad, kako, uvek mi ostane u glavi taj događaj. Svaki ukras ima svoju priču, nijedan nije bezveze kupljen – ističe Anabela.

Tagovi
Anabela Atijas pevačica nova godina porodica
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!