.

Anabela Atijas oštro reagovala na hapšenje narkomana Gagija Đoganija?!

ŽESTOKO MU ODBRUSILANakon hapšenja Gagija Đoganija: Prvi put se oglasila Anabela Atijas! Nju su svi čekali da čuju!

Anabela Atijas

 Foto: Alo.rs

Vest koja je prethodne noći šokirala sve jeste da je Gagi Đogani, poznati denser, uhapšen kada ga je policija zaustavila na Pupinovom mostu i kod njega pronašla dve kesice kokaina. Kako je navodno Gagi tada njima rekao, droga koju je imao kod sebe je za ličnu upotrebu, a ovo je mnogo razočaralo one koji su znali koliko je njemu bilo teško da godinama unazad ne koristi narkotike.

Jedna od onih koja najbolje zna i koja je prošla kroz mnogo loših situacija sa Gagijem zbog njegovih poroka jeste njegova bivša supruga Anabela Atijas. Tokom njihovog zajedničkog učešća u Zadruzi, Anabela i Gagi su izneli mnogo toga o njihovom odnosu koji je bio narušen zbog njegovog konzumiranja narkotika, ali i čak kada se pevačica razvela od njega i udala za drugog čoveka, a svog sadašnjeg supruga Andreja, njih dvoje su pomagali Gagiju da se reši loše navike.

Očekivano, mnogi su želeli da čuju Anabelin komentar na celu situaciju i Gagijevo hapšenje. Međutim, pevačica je rešila da ne dodaje ulje na vatru i da ono što misli zadrži za sebe.

– Ne bih ništa komentarisala – rekla nam je Anabela, a na konstataciju da bi mnogi sada voleli da čuju i da sigurno ima šta da kaže, ona nam je kratko odgovorila:

PREPORUKA:   Nataša Radan pobegla iz uživo emisije Zadruga uplakana jer su je optužili da je prostitutka! (SNIMAK)

– Pa bi, ali mi ništa više ne znači – zaključila je pevačica.

Anabela Atijas

Foto: Printscreen/YouTube

Da li će u nekom narednom periodu Anabela promeniti mišljenje i reći šta ima o ovoj trenutnoj situaciji ili će ipak iz svojih razloga ostati u potpunosti bez komentara, ostaje da se vidi.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!