.

Anabela Atijas oštro reagovala na hapšenje narkomana Gagija Đoganija?!

ŽESTOKO MU ODBRUSILANakon hapšenja Gagija Đoganija: Prvi put se oglasila Anabela Atijas! Nju su svi čekali da čuju!

Anabela Atijas

 Foto: Alo.rs

Vest koja je prethodne noći šokirala sve jeste da je Gagi Đogani, poznati denser, uhapšen kada ga je policija zaustavila na Pupinovom mostu i kod njega pronašla dve kesice kokaina. Kako je navodno Gagi tada njima rekao, droga koju je imao kod sebe je za ličnu upotrebu, a ovo je mnogo razočaralo one koji su znali koliko je njemu bilo teško da godinama unazad ne koristi narkotike.

Jedna od onih koja najbolje zna i koja je prošla kroz mnogo loših situacija sa Gagijem zbog njegovih poroka jeste njegova bivša supruga Anabela Atijas. Tokom njihovog zajedničkog učešća u Zadruzi, Anabela i Gagi su izneli mnogo toga o njihovom odnosu koji je bio narušen zbog njegovog konzumiranja narkotika, ali i čak kada se pevačica razvela od njega i udala za drugog čoveka, a svog sadašnjeg supruga Andreja, njih dvoje su pomagali Gagiju da se reši loše navike.

Očekivano, mnogi su želeli da čuju Anabelin komentar na celu situaciju i Gagijevo hapšenje. Međutim, pevačica je rešila da ne dodaje ulje na vatru i da ono što misli zadrži za sebe.

– Ne bih ništa komentarisala – rekla nam je Anabela, a na konstataciju da bi mnogi sada voleli da čuju i da sigurno ima šta da kaže, ona nam je kratko odgovorila:

PREPORUKA:   ŠA razbio šolju Mione Jovanović, ostavila ga zbog ljubomore!

– Pa bi, ali mi ništa više ne znači – zaključila je pevačica.

Anabela Atijas

Foto: Printscreen/YouTube

Da li će u nekom narednom periodu Anabela promeniti mišljenje i reći šta ima o ovoj trenutnoj situaciji ili će ipak iz svojih razloga ostati u potpunosti bez komentara, ostaje da se vidi.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!