.

Anabela doživela šok u uživo emisiji na TV Pinku pa odlučila da ne ide na svadbu Marka i Lune! (SNIMAK)

NEZAPAMĆENI OKRŠAJ!Anabela nakon brutalnih uvreda žestoko odbrusila: „Neću ići na Luninu i Markovu svadbu!“ (VIDEO) Teške reči!

Luna Anabela

 Foto: YouTube/Printscreen

Napeta atmosfera bila je sinoć u emisiji „Zadruga – Narod pita“, zbog konstantnih sukoba Anabele Atijas i Ermine Pašović. One su se našle oči u oči po prvi put nakon izlaska iz rijalitija, a očigledno je mnogo toga među njima ostalo nerazrešeno.

Voditelj Maca upitao je Anabelu da li bi otišla na svadbu Lune i Marka.

– Luni na svadbu neću doći sigurno, ne želim da joj kvarim ništa. Idem na svadbu onima koji me zovu od srca. Prozivali su me da sam uzimala Luni novac, a čak i moj stan je na Lunino ime, i butik je bio na njeno ime, ja na svoje ime nemam ništa, a kredit ja vraćam – objašnjavala je Anabela.

– Imam svašta da kažem. Ermina, nikad lepše nisi izgledala, Anabela takođe izgleda lepo. Ermina, svaka ti je kao Njegoševa. Dobar si prijatelj, malo si lagala, ali nikoga povredila nisi, pričaš sve što znaš. Anabeli bih rekla da je grozna majka, koja je izdala svoju ćerku, šutirala Miljkovića, polivala bivšeg supruga – bila je oštra gledateljka.

– Vi ste nesrećna žena koja podržava nasilje i decu koja ostaju bez majke, unučiće bez bake. Ne možemo protiv toga da smo Luna i ja ista krv – odgovorila je Anabela.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!