.

„ANABELA MI JE RADILA GNUSNE STVARI KOJE NIKO NE ZNA“ Kiji popustile kočnice! Iznela sve što joj je na duši i o Luni i Gagiju

„ANABELA MI JE RADILA GNUSNE STVARI KOJE NIKO NE ZNA“ Kiji popustile kočnice! Iznela sve što joj je na duši i o Luni i Gagiju

Anabela i Kija Foto: RAS Srbija

Kristina Kija Kockar progovorila je o Anabeli Atijas, Luni i Gagiju Đoganiju, a rekla je sve što joj je na duši, dok je sigurno da će se u „Zadruzi“ o ovim njenim rečima i te kako polemisati.

Kija Kockar Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Kija Kockar

Kako Kija kaže, bivši suprug Sloba Radanović joj se ne javlja, a mučno joj je da gleda rijaliti.

PREPORUKA:   TV Pink isplatio milione evra učesnicima rijalitija, evo ko je najviše zaradio
Anabela i Luna Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija
Anabela i Luna

– Ponašanje prema ćerki je užasno, da ona za nju govori da je kučka… Katastrofa mi je to. Gagi je nasilnik, Luna je katastrofa, svi ukupno su oštećeni u svakom smislu. Ovo im nije trebalo. Ne mogu da se dogovore ko je kriv i da li im je neko namestio, postalo je srdanje sa nacijom, ali na kraju – sami su to birali. Anabela se pravi da je svetica. Svoj otrov koji hoćeš da izbaciš, ne treba da radiš to drugim ljudima – rekla je Kija za „Telegraf“, pa dodala:

PREPORUKA:   Podrška za Aneli od sestre Site Ahmić posle abortusa, najstrašnije reči za Staniju starletu!

– Odvajaš ćerku od slobodnog muškarca, a podržavala si što ima intimne odnose sa oženjenim. On je mnogo bolji od ovog prethodnog. Činila je gnusne stvari meni, koje se nisu videle.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!