.

Anabela priznala: SVIM SNAGAMA SAM SE TRUDILA DA LUNA NE UDJE U RIJALITI, DA NE RUŠI NAJBITNIJE U ŽIVOTU – PORODICU – Iznela šok detalje, ne želi više da ćuti

„USLOVLJAVALA SAM LUNU, ČUPALA SAM JE ZA KOSU“ Anabela priznala sve! Iznela šok detalje u javnost, ne želi više da ćuti

Anabela Atijas Foto: screenshot

Anabela Atijas razgovarala je u rijalitiju sa Ninom Babić i Mlađanom Jovanovićem o ćerki Luni Đogani i Marku Miljkoviću.

Anabela Atijas Foto: screenshot
Anabela Atijas

Atijasova je danas u „Zadruzi“ istakla da je jako nervira što uvek ispada da baš ona nekoga blati na sva zvona.

– Ona ili ćuti ili doda još neku laž. Ja to stvarno nisam zaslužila. Ne tražim da stane ni na čiju stranu, već ako hoćeš pravdu, pričaj do kraja. Stalno me predstavljaju kao zlo, počela sam tako da se osećam, bezvrednom, nepoželjnom i nepotrebnom. Onda se setim one dve devojčice. Onoj maloj nisam znala šta da kažem rekla sam da idem da zaradim pare da joj kupim sve igračke. Ona kaže: „Ne trebaju mi igračke“. Setim se tih suza… Ja sam Lunu uslovljavala da ne ide u rijaliti, molila je, i za kosu sam je počupala, zaradićemo pare, rasturićeš porodicu do kraja. Ako ćeš da uđeš već, uđi da napraviš neku korist, a ne da sve zgaziš. To je meni sveto bilo. Jedino čime sam mogla da se pohvalim su moja deca, sad više ni to nemam. Da moja Luna nema potrebu da me ljubi i grli ceo dan. Da nema potrebu da bilo šta uradi za mene – jadala se Anabela.

PREPORUKA:   Gordana Goca Džehverović ušla u Elitu kao inspektorka!
Luna Đogani Foto: Blic / RAS Srbija
Luna Đogani

– Ona je rekla: „Vi možete svi da crknete, ja ću ostati sama“ – dodala je Nina.

– Šta treba sutra da živim bolesna sa njom i njenim mužem, da čuvam njihovu decu. Kakvo on mišljenje o meni ima, šta će da priča svojoj deci, bilo jednom kad je vaš tata pričao vašoj baki da je zlo, da je budaletina, da p*ši… Ja 8 godina imam nekog do koga mi je stalo, sa kim ću započeti novi život, on me jedini nije napustio kad mi je bilo najteže. Preponosna sam na njega, hoću da se borim za njega – pričala je Atijasova kroz suze.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!