.

Anabela uletela u Zadrugu pa napravila skandal, napala Slobu i Kristinu!

NIJE MOGLA DA IZDRŽI Anabela pobesnela, pa ušla u „Zadrugu“ da RAŠČISTI RAČUNE

Foto: TV Pink / screenshot

Pevačica se posvađala sa voditeljkom zbog njenog osuđivanja Lune Đogani, a potom je ušla u rijaliti ne bi li pričala sa Slobom i njegovom suprugom Kristinom.

Anabela Atijas je bila gošća u studiju „Zadruge“, braneći svoju mezimicu koja se takmiči u šou, da bi vrlo brzo naišla na nerazumevanje Slobine drugarice, koja se našla tu, ali i voditeljke Dušice Jakovljević.

Kako Luna Đogani i Sloba Radanović ne kriju simpatije, iako je on oženjen, njegova supruga se pojavila u rijalitiju, što se nimalo nije dopalo Anabelinoj naslednici.

Nekadašnja članica grupe „Funky G“ potom je ušla u rijaliti, sa željom da priča sa Slobom i njegovom ženom Kristinom, pa su joj omogućili da razgovara samo sa njima, dok ostale takmičare neće imati prilike da vidi.

PREPORUKA:   Porodični album Lune i Nine Đogani

– Pa gde si lepoto moja? Kako si mi lepo sačuvao ćerku, da ti se zahvalim ovako javno. Došli smo da prestanemo da igramo farse, da se otvore karte. Je l’ ti voliš ovu ženu? Zašto ne ustaneš to i kažeš pred svima. Sve se čuje, sve se vidi. Ustane se i kaže: „Luna Đogani, prestani da me smaraš, imam ženu koju volim“. Je l’ ona tebe prisilila na ovaj odnos? Kada ste ulazili, bili smo svi zajedno, ti si rekla: „Rekla sam Slobi da se drži Lune, ona je čista, fina, lepa devojka“. Ja sam rekla čuvaj Lunu, jesi je sačuvao? Ti si frajer ispao, a ona katastrofa – rekla je, pa vrlo brzo dodala:

Foto: screenshot

– Ti si joj u WC-u rekao da se razvodiš. Zašto se ne odvajaš od nje? Ona nije devojka koja će da smara. Ona neće da bude sa dečakom koji ne zna gde bije. Da li ti znaš šta želiš? Moja Luna je slobodna, kako god, ne gubi ništa. Ljubav je slepa, ima 21 godinu. Ja je razumem da se zaljubila, ne podržavam, ali je razumem – ispričala je Anabela.

PREPORUKA:   Starleta Dragana Mitar se udala za starca i rodila mu dete a onda se razvela u mukama!

– Ona govori mom mužu kako želi da ima seks sa njim. Kad dođe i ovako mu meša, što da se pomakne? Mi nećemo da imamo problem – odbrusila joj je Kristina, dok se Sloba mahom držao po strani.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!