.

Anđela Đuričić je imala mnogo momaka pored Zvezdana, Cara, Mensura, uopsšte nije moralna niti je svetica, učesnik rijalitija ispričao sve detalje!

„IMA MNOGO MOMAKA NA LISTI OSIM CARA I MENSURA“ Bivši rijaliti učesnik žestoko isprozivao Đuričićevu: Postala je najgora!

"IMA MNOGO MOMAKA NA LISTI OSIM CARA I MENSURA" Bivši rijaliti učesnik žestoko isprozivao Đuričićevu: Postala je najgora!

Foto: Nemanja Nikolić

Dino Dizdarević, bivši učesnik rijalitija „Zadruga“ oglasio se i prokomentarisao aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Dino je najviše pažnje posvetio Anđeli Đuričić, a o njoj nije imao tako lepe reči.

PREPORUKA:   SAOPŠTEN je najveći favorit u rijalitiju Elita 87
Dino Dizdarević
foto: Kurir televizija

– Što se tiče Anđele Đuričić, dobro se sećam da su me svi napadali i osuđivali kad sam govorio prošle godine da se pravi i da glumi. Znao sam da nije onakva kakvom se predstavljala prošle godine. Mislim da je ove godine pokazala pravo lice. Uopšte se nisam iznenadio njenim postupcima. Verujem da je bila i sa Carem i sa Mensurom, i da još mnogo njih ima na listi posle ovih njenih postupaka u „Zadruzi“. Što je najžalosnije, prošle godine je moralisala mnogima, a ove godine ih je sve nadmašila i postala gora od njih. Postala je najgora – poručio je Dino.

PREPORUKA:   Oženio se bivši učesnik zadruge Dino Dizdarević
Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Podsetimo, Dino je bio učesnik „Zadruge 5“ a nedugo nakon rijalitija počeo je aktivno da se bavi društvenim mrežama, pa ga na aplikaciji Tiktok prati više od 50 hiljada ljudi.

Kurir.rs/Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!