.

Anđela Rankovića drugari odmah vode kod hodže, razočarani njegovim odnosom sa Dalilom!

Anđelovi prijatelji zgroženi njegovim ponašanjem zbog odnosa sa Dalilom: „Čim izađe vodimo ga kod Hodže“

– Dalila je milju ispod dna. Naravno da je Marko u šoku, jer ga je uzdizao pre toga, a pri tom ga Anđelo još i laže – rekla je Emina

Foto: Nikola Tomić, TV Pink

Rijaliti učesnik Anđelo Ranković na korak je na uplovi u ljubavnu romansu sa Dalilom Dragojević, a njegovi prijatelji su zabrinuti su zbog njegovog ponašanja.

Naime, u Zadruzi je puklo prijateljstvo između Marka Đedovića i Anđela i sada su u ratu, a bivša zadrugarka Ermina Pašović dala je svoj sud o aktuelnoj situaciji.

Anđelo  je na početku odnosa sa Dalilom rekao da je ona počela da mu se sviđa, a onda je odlučio da prekine sa njom jer se vratila Filipu Caru. Međutim Anđelo je odlučio da nastavi sa Dalilom, a Đedović je izneo još niz detalje i zamerio Rankoviću što ga je lagao.

PREPORUKA:   Dok je Nenad Macanović Bebica u zatvoru Miljana i Zola se mazili pokriveni u izolaciji!

Pale su teške reči između nekadašnjih prijatelja, a sada se oglasila Ermina Pašović, koja je jedna od najbližih Đedovićevih i Rankovićevih osoba. Pašovićeva ističe da su i ona, ali i drugi bliski ljudi Anđelo šokirani njegovim ponašanjem.

– Pre svega, sve podržavam što je Đedović rekao. Poenta u celoj priči je što je Đedović i pre Anđelovog ulaska uzdizao Anđela, da je na nivou, da je u njegovom društvu. Da je to društvo sa nivoom, da nije takva bagra. Uvek ga je uzdizao.

– E, kad je Anđelo krenuo da se mota oko Dalile, ovaj mu je rekao jedno, a radio drugo. Tako da je Anđelo spao na jako niske grane zbog Dalile. To mu ne treba, a tera po svom i tu je Đedović povređen, jer je napravio grešku što ga je uzdizao od početka. Sledeća stvar, Anđelo se u*** za sto život. Ja nemam reči za Dalilu, to je šljam, bagra i beda – rekla je ona za Pink.rs i dodala:

PREPORUKA:   Dalila svojim komentarima uništila Filipa Cara, on se iznervirao pa joj odgovorio

– On je odgojen, vaspitan, kulturan, važi za takvog momka koji je iznad ostalih, pao je tako nisko. Dno! Dalila je milju ispod dna. Naravno da je Marko u šoku, jer ga je uzdizao pre toga, a pri tom ga Anđelo još i laže. Marko je 100% u pravu, mi smo svi šokirani, samo čekamo da Anđelo izađe da ga odvedemo kod hodže – poručuje Ermina.

(Telegraf.rs)

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!