.

Andreana Čekić i Ana Korać se sukobile, a Kija Kockar kazala da Ana i ostale pevaljke pevanjem sebi podižu cenu za druge stvari!

Andreana Čekić poručila Ani Korać da BATALI PEVANJE, pa Kija zabiberila: „Pesmama podižu cenu za DRUGE STVARI“

Andreana Čekić, Ana Korać i Kija Kockar Foto: screenshot

Nakon što je putem Tviter naloga isprozivala učesnice „Zadruge“ koje po napuštanju imanja u Šimanovca otpočinju muzičku karijeru, Andreana Čekić se našla oči u oči sa Kijom Kockar, pobednicom prve sezone spomenutog rijalitija.

Andreana Čekić Foto: screenshot
Andreana Čekić

– Nije tačno da sam rekla da učesnice rijalitija ne bi trebalo da snimaju pesme – istakla je u „Amidži šouu“ pevačica, na šta se Kija nadovezala rečima:

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović javno pred kamerama prevario Kiju Kockar sa Lunom Đogani, ljubavne poruke slao trećoj devojci!

– To nije tačno!

– Nisam to rekla za sve zadrugarke nego za posebnu vrstu. Smatram da ljudi koji nemaju talenat ne bi trebalo da pevaju, kao što ne bi trebalo da bude doktor onaj ko nije išao u školu za to. Moram da branim svoje kolege od svega onoga što talenat nije. Generalno mi smeta to što svako ko izađe iz „Zadruge“ odluči da peva jer nema šta drugo da radi – objasnila je sporni tvit Andreana.

– Čekaj, je l’ ona mene proziva sad? – zapitao se takođe prisutan Milan Milošević, voditelj i nekadašnji učesnik rijalitija, koji se nedavno snimio prvu pesmu.

Kija Kockar i Milan Milošević Foto: screenshot
Kija Kockar i Milan Milošević

– Nisam tebe prozivala. Nisi mnogo talentovan, ali si mnogo drag dečko – odgovorila mu je uz osmeh Čekićeva.

PREPORUKA:   Zadrugarki Teodori Delić ozbiljna kazna - diskvalifikacija!

– Ona je zapravo htela da kaže da devojke koje snimaju pesme samo podižu sebi cenu za neke druge stvari. Hvala lepo! Doviđenja! – nadovezala se Kockareva.

– Samo bih htela da dodam da time nisam mislila na Kiju jer je ona neko ko ima svoje rezultate i ja to pozdravljam najiskrenije. Mislim da si neko ko pokazuje emocije kroz pesme, a i dalje mislim da Ana Korać ne treba da peva – zaključila je Andreana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!