.

Andrej Atijas pokreće tužbu protiv porodice Đogani zboig kelevet iznete na njegov račun, sprema se osveta

„POKRENUĆU TUŽBU ZA KLEVETU“ Andrej Atijas besan na porodicu Đogani, sprema im osvetu – dotakao se i Lune

Andrej Atijas

Anabela je svojim ulaskom u „Zadrugu“ podigla veliku prašinu, te se svakodnevno pred milionima gledalaca iznosi prljavi veš iz njenog i Gagijevog braka, a u celu priču su umešali i Andreja Atijasa.

Anabela Atijas, Gagi Đogani Foto: screenshot tv pink / screenshot
Anabela Atijas, Gagi Đogani

Naime, cela porodica Đogani pokušava da zaštiti Gagija, osuđujući Anabelu i njenog supruga Andreja za sve što se izdešavalo među njima, a Gagijeva sestra, Nađa Đogani je pre nekoliko dana žestoko je oplela po Atijasu uz tvrdnju da ga je zbog dugova prebio kum, uz pomoć još desetak mučkaraca.

PREPORUKA:   Vreme sahrane majke Milene Kačavende

Andrej je nakon Nađinih navoda odlučio da reguje, pa je osuo paljbu po kompletnoj porodici Đogani i najavio tužbu Gagijevoj sestri.

– Strašno kakvim podlostima i lažima se bave… Ali od takve porodice, koja opravdava nasilje, ništa me ne čudi. Uostalom, dajem vam za pravo da pitate Lunu da li je to opet tetka malo lagila kao i do sad, pa mora Luna da je demantuje – rekao je Andrej za Pink.rs.

PREPORUKA:   Izjava voditeljke Dušice Jakovljević posle hapšenja u Saraejvu!

– Ne znam šta postiže takvim lažima, sama sebi uskače u usta i pred celom nacijom ispada patološki lazov… A što se mene tiče, ja se neću spuštati na taj primitivni nivo na koji se spušta dotična, već ću pokrenuti tužbu za klevetu po više tačaka iz njenog intervjua – zaključio je Atijas.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!