.

Anita izašla iz Zadruge 7 i otišla u Kruševac na suđenje, ostaje bez starateljstva nad detetom kao loša majka?!

Anita Stanojlović NAPUSTILA ELITU Zvanično potvrđeno: Uputila se ka rodnom Kruševcu

Učesnica Elite Anita Stanojlović ne prestaje da intrigira domaću javnost.
Anita napustila Elitu Foto: Zadruga Official / screenshotAnita napustila Elitu

Pre nekoliko dana je za vreme nominacija sela na garnituru pored Anđela Rankovića, sa kojim se uveliko muva, i priznala mu da će morati da napusti „Elitu“.
Anita napustila Elitu

Foto: Pink / screenshotAnita napustila Elitu

Kako mu je sama potvrdila, Anita 21. decembra, odnosno danas, ima zakazano suđenje sa bivšim partnerom i ocem njenog deteta, i to u rodnom Kruševcu, na koje ona mora da ode.

Anita je jutros oko 6 sati ustala i zaputila se u Kruševac gde će se ročište održati. Ona se nakon suđenja vraća u rijaliti.

PREPORUKA:   Stanislav Krofak, završno poniženje za starletu Maju Marinković!

– Zamisli sutra smor, idem tamo. Spavaću u kolima – rekla je Anita dan pre suđenja.
Anita napustila Elitu

Foto: Zadruga Official / screenshotAnita napustila Elitu

Bila sam na suđenju, tog dana baš kad smo Matora i ja raskinule. Tužio me je, a meni niko nije rekao da imam suđenje, nije mi ni poziv stigao. Otišla sam i on je klošar platio izgleda tamo, a u izveštaju je sve protiv mene, pa sam tražila novo suđenje sa mojim izveštajem – kazala je Anita, dok je Rankovića zanimalo u kakvim su bili odnosima.

– Ja sam njega ostavila u novembru, krajem januara sam saznala da sam trudna, međutim on to nije znao, ali onda kad sam se porodila, neka moja drugarica mu je rekla da je dobio dete. Dala sam mu priliku da vidim kako će se ponašati prema meni i detetu, bio je kod mene 24 sata, ali je počeo da ljubomoriše, iako nismo zajedno. Pravio mi je probleme po stanu, drao se, opet agresija i onda sam mu rekla kraj. Moja i njegova majka su se čule, kao i ja se njegovom majkom, dogovarale se kad će dete kod mene, a kada kod njega, mislim uvek je bio kod mene, kod njega je išao jednom ili dva puta u nedelju dana – ispričala je Stanojlovićeva, pa zaključila:
Anita napustila Elitu

PREPORUKA:   Starleta Aneli Ahmić bila DRUGA u rijalitiju Zadruga 7 Elita, osvojila 50000 evra!

Foto: Pink / screenshotAnita napustila Elitu

Sada se iskompleksirao i namerno me tuži. Nema dokaze protiv mene, nema ništa, ne može da uzme dete, nego kao hajde da me tuži – poručila je Anita.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!