.

BAKA PRASE ULAZI U „ZADRUGU 3“?! Ponuđen mu ogroman honorar i specijalni uslovi, a stiže i pevačica koja je prošla kroz TEŽAK RAZVOD!

BAKA PRASE ULAZI U „ZADRUGU 3“? Ponuđen mu veliki honorar i posebni uslovi, a stiže i pevačica koja je prošla kroz TEŽAK RAZVOD

BAKA PRASE ULAZI U "ZADRUGU 3"? Ponuđen mu veliki honorar i posebni uslovi, a stiže i pevačica koja je prošla kroz TEŽAK RAZVOD Foto: screenshot youtube / youtube

Spisak učesnika „Zadruge 3“ se svakodnevno širi, a prema najnovijim navodima za ulazak u treću sezonu rijalitija pregovara i jedan od najpopularnijih srpskih Jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase.
Baka Prase Foto: Baka Prase / youtubeBaka Prase

Prema pisanju „Kurira“, Baka Prase je pre tri dana bio na razgovoru sa vlasnikom „Pinka“ Željkom Mitrovićem, a za ulazak u rijaliti ponuđen mu je pozamašan honorar, ali i posebni uslovi.

– Željku je odmah palo na pamet da bi Baka Prase bio odličan učesnik za narednu sezonu, pa se zato nije libio da mu ponudi veći honorar nego drugima. Pošto Bogdan ne bi mogao dugo da ostavi svoju publiku bez klipova na koje je ona navikla od njega, on bi eventualno pristao da uđe na maksimum mesec dana – da tako dodatno poveća svoju popularnost, a onda se vrati svom redovnom poslu. Kako stvari stoje, Željko bi to mogao da prihvati ako zaključi da bi Ilić privukao mlađu publiku i tako povećao rejting rijalitija. Njegove fanove sigurno bi zanimalo kako se Jutjub zvezda ponaša, kako će se snaći u društvu starih i novih rijaliti igrača, da li bi neke ljude ismevao, kao i da vide da li će se smuvati s nekom učesnicom, pošto će sigurno biti dosta atraktivnih devojaka. Nema sumnje da bi ‘Zadruga 3’ uz njega mogla da bude veoma gledana. Uskoro će sve biti poznato – naveo je izvor ovog lista.

PREPORUKA:   ŽESTOKA kazna za Ivana Marinkovića od Velikog šefa!

Kako se navodi, za ulazak u „Zadrugu 3“ pregovara i pevačica Jelena Jevremović koja je pre dve godine bila u žiži javnosti kada je njen tadašnji suprug, od koga se ubrzo nakon toga razvela, uhapšen zbog nelegalnih radnji.

Jelena Jevremović Foto: youtube
Jelena Jevremović

– U jednom trenutku ostajem sama sa dva sina, praktično na ulici, bez posla. On je bio izuzetan muž i otac, dok je bio tu i ne bih bila čovek kada bih tvrdila suprotno. Bio je centar mog sveta, moj kralj. I onda ti u jednom danu nemaš više taj oslonac. Onda se događa taj šok, kada sam gledala decu koja spavaju tu noć kada je uhapšen, sedela sam na podu pored njih i plakala. Bila sam potpuno izgubljena – ispričala je Jelena prošle godine u jednoj emisiji.

PREPORUKA:   Voditeljka istraživala u Bujanovcu ko se od učesnika rijalitija prostutisao u noćnim klubovima!

Ona je takođe pre nekoliko dana bila na razgovoru na TV „Pink“, što je čak podelila i na društvenim mrežama.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!