.

Bela kuća ne prestaje da bruji o žestokoj vreloj akciji Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, oglasila se Sanja Stanković

Sanja Stanković nakon žestoke akcije njene bivše devojke i Anite u „Zadruzi“: „Ja sam nastavila dalje“

Bela kuća ne prestaje da bruji o ovom odnosu koji je zabezeknuo mnoge u rijalitiju

Anita Stanojlović, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora

Foto-kolaž: Kobra

Bela kuća danas ne prestaje da bruji o žestokoj vreloj akciji Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, koja se dogodila rano jutros u sobi za izolaciju.

PREPORUKA:   Miojana Kulić izvedena iz rijalitija Elita i odvedena kod PSIHIJATRA!

Naime, mnoge je interesovalo šta na ovu temu ima da kaže i Jovanina bivša devojka Sanja Stanković, koja je i sama stupila u odnos sa Matorom još dok su bile u „Zadruzi“.

Sanja je bila bez dlake na jeziku, a istakla je da je ona nastavila dalje, što se za Matoru ne može reći.- Kao što sam i ranije rekla, Matora je pluskvamperfekat za mene.

Ona je u mom životu tema samo u emisiju koju vodim na RED televiziji, jer je koncept emisije „Pitam za druga“ rijaliti. Ja sam nastavila dalje, a ona očigledno pokušava, jer je pre te situacije naručila pesmu za mene i rekla da me voli – istakla je Sanja za „Pink“.

PREPORUKA:   Nenad Aleksić Ša se opravdava zbog veze sa 20 godina mlađom devojkom!

Podsetimo, Anita se, nakon žestoke akcije, pohvalila zadrugarima ovim odnosom, te istakla da je Matora bolja u krevetu od Marka Markovića.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!