.

Bivši učesnik Zadruge Nikola Đorđević ispričao kako je jedan učesnik rijalitija starleti Maji Marinković gurnuo bombonu dole a onda je oralno zadovoljavao!

ISPLIVALE TAJNE MAJE I ČORBE! Zadrugar opleo po bivšim cimerima: „Gurao joj je bombonu dole, pa je oralno zadovoljavao!“ (VIDEO)

Bivši učesnik rijalitija Nikola Đorđević razvezao jezik o ostalim učesnicima

Maja i Čorba

Maja i Čorba, Foto: Printscreen

Nikola Đorđević, bivši rijaliti učesnik „Zadruge 4“, koji je napustio rijaliti, po izlasku iz Imaginarijuma nam je za naš portal Srbija Danas, otkrio škakljive detalje, koje kamera nije snimila.

On je progovorio o učesnicima Bele kuće, te podelio sa nama svoje utiske kao i njegov stav o devojkama u „Zadruzi“ koje je okarakterisao kao „prljave“.

Maja Marinković

Maja Marinković, Foto: YouTube/Printscreen

Tokom intervjua za naš portal Srbija Danas, Nikola nam je otkrio i da je čuo detalje o tome da je Milan Janković Čorba oralno zadovoljavao Maju Marinković, ali je opisao i čudan metod, što nas je šokiralo, obzirom da taj video ne postoji na internetu:

Milan Janković Čorba

Milan Janković Čorba, Foto: Youtube/Printscren

Kako Nikola kaže, Čorba je Maju digao na pult u pabu, što je nemoguće a da kamera nije snimila, te da je koristio „pomagala“, kako bi je zadovoljio:

PREPORUKA:   Haos, svađa, bes i tuča Janjuša i Maje Marinković, obezbeđenje razdvajalo da ne dođe do katastrofe

– To sam čuo od Kristijana. Čorba je bio digao Maju na šank, i da je oralno zadovoljavao, sa nekom bombonom, koju je vezao za kanap (smeh) – rekao nam je Đorđević za Srbija Danas, a na pitanje da nam pojasni, kakve veze ima bombona sa tim, rekao je:

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš priznao da je sa starletom Majom Marinković igrao paklenu igricu, da je namagarči i sroza! (SNIMAK)

-Ne znam, verovatno da bi mu bilo slađe – smejao se Nikola.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!