.

Bodibilder Nikola Đorđević ispričao koje devojke ga jure, veoma mlade maloletne devojke i starije gospođe!

OD 17 DO 77 SEDAM, IMA SVEGA! Nikola Đorđević šokirao izjavom u kakvim i sa kojim devojkama je u odnosu nakon „Zadruge“ (FOTO)

Iako je važio jednog od najpoželjnijih momaka u kući, on je vešto izbegavao da ulazi u ljubavne veze, a sada je otkrio i da nakon izlaska iz rijalitija jedva uspeva da izađe na kraj sa udvaračicama i njihovim ponudama

Nikola Đorđević

Nikola Đorđević, Foto: PrntScrn

Nikola Đorđević postao je poznat javnosti kao dečko Sanje Vučić, članice grupe Hurricane, a nakon raskida sa njom je spakovao kofere i „uleteo“ u rijaliti Zadruga, koji je nedavno i napustio.

PREPORUKA:   Stefan Mihić video kako plaćaju zadrugarku da radi gnusne stvari, moralno je srozao, skandalozno ponašanje imala pre Zadruge!

Iako je važio jednog od najpoželjnijih momaka u kući, on je vešto izbegavao da ulazi u ljubavne veze, a sada je otkrio i da nakon izlaska iz rijalitija jedva uspeva da izađe na kraj sa udvaračicama i njihovim ponudama.

On je u emisiji „Ekskluzivno“ otkrio da mu se udvaraju i „maloletnice i starije gospođe“, ali i da je još uvek slobodan.

Nikola Đorđević

Nikola Đorđević, Foto: Printscreen/Youtube

Nije baš tako, bude tu poneka devojka, ali slobodan sam. Ima svega, od maloletnih, od kojih bežim i ne odgovaram na poruke, pa do starijih gospođa. Ima svega – rekao je bivši zadrugar.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!