.

Bolesna Miljana Kulić izbačena iz Urgentnog centra, divljala i histerisala, skakalapo automobilima ispred bolnice, vratili je u rijaliti pa je odmah napravila katastrofalnu svađu! (SNIMAK)

MILJANA SE VRATILA U ZADRUGU NAKON ŠTO SU JE IZBACILI IZ URGENTNOG Kao razjarena zver skočila na Zolu i Anitu! PRETI I UDARA VRATA iz sve snage (VIDEO)

Miljanu Kulić su danas izveli iz „Zadruge“, nakon što je sinoć nasrnula na bivšeg momka Lazara Ćolića Zolu, te su je odveli u bolnicu, a iz Urgentnog centra je izbačena jer je pravila haos i vikala na lekare.
Miljana Kulić Foto: Pink / screenshotMiljana Kulić

Ona se sad vratila u rijaliti, a odmah je napravila pometnju kad se pojavila među zadrugarima.

Miljana Kulić je, naime, besno udarala vrata i pretila Zoli i Aniti.

– Nemoj da me više ti uzimaš u usta, ti što praviš priče. Nemoj da me vređaš, niti te vređam. Vas dvoje me ne zanimate. Ne primećujem vas, ne primećujte me. Vama se smeje i Bog i narod – rekla je Miljana besno.

PREPORUKA:   Psihički bolesna Miljana Kulić godinama uhodila i maltretirala pevače i poznate ličnosti!

Miljana, inače, godinama ima psihičke probleme, te je više puta doživljavala nervne slomove u rijalitiju, a danas je napravila scenu u bolnici, zbog čega je obezbeđenje moralo da je izbaci. Kako saznajemo od izvora sa lica mesta, Kulićeva je došla da izbavi krv, a kako je zakasnila, urlala je na doktore da je pregledaju. Ljudi koji su bili prisutni šokirali su se njenim divljačkim ponašanjem.
Miljana i Bebica danas Foto: Mitar Mitrović / RingierMiljana i Bebica danas

– Miljana je jutros trebalo u osam sati da se pojavi u Urgentnom kako bi joj ambulantno izvadili krv. Međutim, ona se tek oko devet ujutru pojavila ispred Urgentnog i krenula da viče na doktore da je pregledaju, a pošto to nisu uradili, počela je da viče „zovite policiju“. Nakon toga je otišla na kafu u obližnji kafić, a potom se vratila u hodnik Urgentnog centra i krenula da viče da je pregledaju i da će zvati policiju. Obezbeđenje Urgentnog centra je nakon toga Miljanu izbacilo iz bolnice, pacijenti su gledali šokirani kakve probleme pravi u bolnici – rekao je danas izvor za „Blic“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!