.

Bolesna Miljana Kulić pokušava da ostane trudna, prvo dete nije obezbedila a preko 5 puta abortirala!

U ŠOKU SAM ŠTO PRAVE DETE! NI PRVO NIJE OBEZBEDILA, A ŽELI DRUGO! Marija Kulić besna na Miljanu, a o Anđeli sve NAJGORE

Marija Kulić se osvrnula na aktuelna dešavanja u Zadruzi – Miljanu i Zolu, Zvezdana i njegovu prevaru, ali i na pomirenje Aleks i Cara.

 Marija Kulić besna na Miljanu i Zolu Izvor: YouTube/Zadruga Official

Ljubavni trougao Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić trese Zadrugu ovih dana, pa je aktuelnu temu prokomentarisala i Marija Kulić, koja priznaje da ju je Anin ulazak u rijaliti iznenadio i uznemirio, a za ponašanje mlade Crnogorke nema nijednu lepu reč.

„Uznemirio me je Anin ulazak. Pričala sam sa Anom i sa Zvezdanom. Ne dopada mi se njen stav prema Anđeli, jer ona jedini problem ima sa Zvezdanom. Da nije Anđela, bila bi neka druga. Nije zaslužila sve ovo, ali je smao Zvezdan kriv zbog onoga što joj se desilo. Moram da razgovoram s njom i da joj skrenem pažnju da od svakog zla postoji gore i da se posveti svojoj deci. Mora da gleda svoje drage ljude. Zvezdan je pokazao ko je i šta je. Ukoliko voli žene, neka ide kod one koja će ga trpeti. Ana je mlađa dve godine od mene, mislim da kroz život može koračati i bez muškarca“, izjavila je Marija Kulić u Rajskom vrtu, pa se osvrnula na Anđelino ponašanje.

Odvratno. Njeno ponašanje je degutantno. Žao mi je, jer sam pogrešila u proceni, mislila sam da je dobra devojka. Proračunata je, samoživa, ne misli o tome koliko je povredila Anu. Tokom radio emisije je ispičala bljuvotine. Ne znam da li ona misli o tome šta je načinila. Veliča čoveka koji ide od jedne do druge, a rekao je da je Ana najmanje zaslužila izdaju. Kako se ne zapita šta će se njoj desiti? Ne mogu da je gledam ni slušam. Meni nije ništa uradila, ali mi nije jasno gde je i sa kim rasla. Zvezdan je ne voli, svakako nije ljudski da joj sad govori sve i svašta, ali mu je smešno dok ona priča„, smatra Kulićka, koja je užasnuta i Miljaninim i Zolinim odnosom.

Čula sam da prave dete, to me je šokiralo. Lekarska komisija joj je rekla da ne sme da ostane u drugom stanju. Ima tromb u stomaku, ukoliko joj stomak naraste može da se aktivira i da joj dovede život u opasnost. Zoli sam skrenula pažnju, ali se ispostavilo da su apsolutno isti. Neka im je Bog u pomoći, jer im leka nema. Drvo, ona ne sme da pije kontraceptivne pilule, ona treba da dobije ciklus, razmišljam da joj kažem da stavi spiralu. Nije svesna šta radi. Željka nije obezbedila, a planira drugo dete. Neka sačeka da se rijaliti završi, pa neka vide. Ne želim da oba deteta rastu bez oca. Ispada sa su Zola i Miljana željni pažnje, jer su pali u drugi plan“, iskrena je Marija, koja nije ostala dužna ni za komentar na pomirenje Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš odgovorio na prozivke Miljane i Marije Kulić, to im je sredstvo za opstanak u rijalitiju! (SNIMAK)
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!