.

Brat Vladimira Tomovića razotkriva Draganu Mitar i srozava je na najniže grane ljudskosti!

„SVE JE LAGALA „Tomovićev brat opleo po Dragani Mitar: Uništio je svojom izjavom

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Screenshot

Dragana Mitar svojim cimerma je poručila da se samo igrala sa Vladimirom, kao i da voli Edisa Fetića. Ove reči se nisu svidele Tomovićevom bratu, koji je rešio da se oglasi.

Vladimirov brat Vladan poručio je da smatra kako Dragana zapravo ne voli Edisa.

– Dragana je lagala. Ona ne voli Edisa, već ono što joj je on pružao. Očigledno je da je njoj prijalo sve ono sa Vladimirom, jer da nije rekla bi mu: „Stop“. Po njenoj priči ispada da je Vladimir nju silio na nešto, a svedoci smo da je ona njega izazvala one noći koja je sporna. Što se nas tiče, hvala Dragani, jer ona definitivno nije žena za Vladimira – rekao je Vladan

Inače, Dragana je najpre rekla da se samo igrala sa Vladimirom, da joj je on poslužio da se osveti Edisu, kao i da je Edo jedini čovek kog ona voli. Međutim, ubrzo je pogazila svoje reči i ponovo završila ispod pokrivača sa Tomovićem.

Dragana je poručila kako te noći nije dšlo do intimnog odnosa.

– Vladimir i ja se nismo nikada pokrivali preko glave. Izraziću se žargonski… Ja sam odbila da imamo intimni odnos. Čovek se pored mene zadovoljavao. ‘Vatali smo se, ali ničega nije bilo, ja ga nisam pipnula! Čovek me nije pipnuo! Nismo imali odnos. Tada sam ga nazvala ‘zeka-peka’, šalili smo se – rekla je Dragana.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!