.

BURNA PROŠLOST PČELARA MIKIJA IZ KUPINOVA: Više puta je BEŽAO iz rijalitija, a RAZLOG zbog kojeg je otišao iz Velikog brata će vas ŠOKIRATI

BURNA PROŠLOST PČELARA: Više puta je izlazio iz rijalitija, a RAZLOG zbog kojeg je otišao iz “Velikog brata“ će vas ŠOKIRATI

Miki Đuričić Foto: TV Pink printscreen/Amidži šou

Haos od života!

Miki Đuričić je ponovo bio u žiži javnosti zbog napuštanja „Zadruge“ u koju se na kraju i vratio. Nekadašnji pčelar iz Kupinova više puta je napuštao i vraćao se u rijaiti, ali jedanput je razlog bio, ni manje ni više – njegov otac.

Naime, Miki Đuričić je prvi put učestvovao u „Velikom bratu“ 2006, ali je posle samo 15 dana napustio taj rijaliti. Vratio se u drugoj sezoni „Velikog brata“ 27. septembra 2007, ali ju je samovoljno napustio 7. decembra nakon što je u nju ušao njegov otac Mirko Đuričić. Kada ga je video na vratima, Miki se skamenio i potpuno je poludeo.

Miki ga je u neverici pitao: „Zašto si pristao da uđeš“, a Mirko je izjavio da jedva čeka da u nominacijama stane na crtu sa sinom.
Međutim, 7. decembra Miki je nakon žustre svađe sa ocem izašao iz kuće.

PREPORUKA:   Pomahnitali ŠA doživeo nervni slom pa lomio i rušio sve pred sobom!

– Mirko, samo mi se skloni s očiju da te ne gledam. Odoh ja. Hoću da sačuvam obraz… to malo što imam, neću da se blamiram više. Što me ne pusti da završim ovo – rekao je Miki i nastavio onako za sebe: „Lepo sam mu rekao da ode. On kaže neću, ostaću do kraja. Ja ga znam. On je sam tražio da uđe. Hiljadu puta me je za*ebao i ovo će mi za*ebati.“

Mikiju Đuričiću je „Veliki brat“ doneo dosta toga.

Imao je ulogu u prvoj epizodi drugog ciklusa serije Mile protiv tranzicije. Nekoliko meseci je vodio emisiju na radiju B92. Kasnije je postao voditelj Emošna i vodio njihove emisije Dnevni magazin i Moja velika svadba Takođe je vodio i emisiju o kuvanju koja se emitovala na Studiju B.

PREPORUKA:   Potpuna biografija rijaliti starlete Maje Marinković

Godine 2009. ponovo je ušao u “Velikog brata” koji je tada okupio najveće zvezde tog rijalitija pod nazivom „VIP All Stars“ i pobedio je osvojivši nagradu od 50.000 evra.

Đuričić nije bio samo učesnik „Velikog brata“. Početkom septembra 2013. Đuričić je ušao u petu sezonu rijalitija „Farma“. Njegovo učešće na „Farmi“ je obeležila tuča sa učesnikom Markom Vanilom. Ipak, i pored tuče, Miki je ostao na Farmi do 41. dana kada je diskvalifikovan jer je svojevoljno napustio imanje.

U julu 2015. Đuričić je ušao u rijaliti Maldivi. Ipak, nije dugo izdržao zato što diskvalifikovan jer je udario Ivana Gavrilovića. Osim u „Maldivima“ oprobao se 2015. i u „Parovima“.

I od 6. septembra 2017. bio je u rijalitiju „Zadruga“, međutim svojevoljno je nepustio i to takmičenje.

Srbija danas

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!