.

c

OTKRILA NAJVEĆU TAJNU „ZADRUGE 2“ Izašla je iz rijalitija, pa raskrinkala sve što se dešava u Beloj kući

Zadruga 2 Foto: youtube

Bivša rijaliti učesnica rešila je da raskrinka sve tajne svojih nekadašnjih prijatelja, pa poručila da više neće da bude među njihovom podrškom.

Anamarija Džambazov za „Scandal!“ kaže da više neće ni da čuje za svoju drugaricu Zerinu Hećo, niti za njenog bivšeg ili sadašnjeg momka Baneta Čolaka.

– Oni su obični foliranti. Bane Čolak je jedno ljigavo g*vno, ništa drugo. Spremni su na sve zbog malo popularnosti. Ja Baneta nisam mogla da smislim. Letos, dok je bio u Sarajevu, Zerina me je molila da budem ok prema njemu, zbog nje, iako smo se u prethodnom rijalitiju, u kom smo oboje bili, posvađali na krv i nož. Pristala sam, zbog nje, da budem u korektnim odnosima sa njim. Ali, brzo je pokazao kakav je. Letos je u jednom sarajevskom lokalu radio kao di-džej. Pozvao me je jedne večeri da nastupam u tom lokalu. Došla sam, a on je počeo da me muva, nabacivao mi se, pokušao je da me poljubi. Tada mi se do kraja zgadio. Odmah sam to Zerini prenela, da zna kakav joj je momak. Tad su bili u velikoj ljubavi. A Zerina, umesto da ceni moje dobronamerno upozorenje da pazi na njega, optužila me je da lažem. Pa taj Bane je muvao svaku koju je stigao i spavao sa svakom! Šta od njega može da očekuje? On je spavao i sa Aleksandrom Subotić u „Parovima“. Mogu ruku u vatru da stavim da su imali seks! Kažem vam, ljigavac, spremni na sve – kaže Anamarija.

PREPORUKA:   Reper preljubnik Nenad Aleksić ŠA pobegao iz Elite nakon napada na Uroša Stanića i svađe sa Mionom!
Zerina Hećo i Bane Čolak Foto: Printscreen / youtube
Zerina Hećo i Bane Čolak

Pre nego što su Zerina i Bane ušli u Zadrugu, Anamarija se sa Zerinom dogovorila da joj napolju bude podrška. Ali, kaže, više joj ne pada na pamet da je podržava. Prošle nedelje, posvađala se sa Zerininom majkom.

– Kad sam videla koliko Bane guši Zerinu i da joj je zbog toga loše, pozvala sam njenu mamu da je pitam šta da uradimo da joj pomognemo. I ona je bila očajna. Dogovorile smo se da nekako stupim u kontakt sa produkcijom. Uspela sam da se dogovorim da dođem u studio, da ispričam sve što mi je na duši, da odbranim Zerinu. Ali, kad je došao taj dan, gospođa mama mi je rekla da ne treba da idem ja, da treba da ide druga Zerinina drugarica, da je tako bolje! Poludela sam! Povredila me je, uvredila, naljutila. Rekla sam joj – šta je, strah vas je da ne pokupim malo kajmaka, jer sam zanimljivija od vaše ćerke? Ma neću više da čujem za te ljude! Bila sam dobra sa Zerinom, a ona to nikad nije umela da ceni. Neka je, neka sebe pljuje u lice folirajući se sa onim ljigavcem… – završila je ona.

PREPORUKA:   Rijaliti starleta Sofija Una Manić trudna sa 20 godina starijim biznismenom!

Inače, Anamarija je ove zadrugare upoznala tokom učešća u rijalitiju „Parovi“, koga sada više nije deo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!