.

Centar za socijalni rad dolazio u dom Aneli Ahmić zbog njenog deteta

„BILE SU ŽENE IZ CENTRA ZA SOCIJALNI RAD I VIDELE KAKO NORA ŽIVI“ Rođena sestra Aneli Ahmić iznela šok detalje o Asminu: „Moju decu je oskrnavio“

Sita Ahmić, rođena sestra učesnice rijalitija „Zadruga – Elita“ Aneli Ahmić, otvorila je vrata doma u kom živi sa svojom decom i Anelinom ćerkom Norom i progovorila o sestrinom odnosu sa Asminom Durdžićem.

Sita Ahmić Foto: TV Pink / screenshotSita Ahmić

Naime, na samom početku razgovora, Sita je otkrila da se nalazi u stanu u kom ona živi sa svoje tri ćerke i Anelinom Norom, te je i istakla da njen sin koji ima sada već 20 godina ima svoju porodicu, te i da, kako je rekla, živi zajedno sa svojom porodicom.
Sita Ahmić

Foto: TV Pink / screenshotSita Ahmić

– Živimo tri moje ćerke, Nora i ja. Imam i sina od 20 godina, ali ima svoju porodicu i živi odvojeno. Mnogo se laži iznelo s druge strane, užasa. Počevši od toga da nemamo struju, vodu, a ni grejanje. Mi živimo možda malo iznad proseka – otkrila je Sita na samom početku razgovora.

U javnosti se dosta spekulisalo, na osnovu Asminovih oglašavanja, da je Nora zanemarivana, te je on čak i pokušao da demantuje da ih je prijavio centru za socijalni rad kako bi dobio starateljstvo nad Norom, što je Sita ovom prilikom demantovala i progovorila o svemu.
Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

Foto: Screenshot, Snežana Krstić / RingierAneli Ahmić i Asmin Durdžić

PREPORUKA:   PREVARANTKINJA: Aneli Ahmić se ljubila sa Janjušem a sve vreme očima jurila kadar kamere!

– Ja se brinem o Nori, mama mi pomaže. Bilo je problema kada je prijavio centru za socijalni rad, on može da priča da nije, centar za socijalni rad je dobio dopis. Aneli je dolazila ovde, odradila papirologiju, ja sam dobila privremeno starateljstvo na pet meseci dok je ona tamo. Brinem se za dete 24 sata dnevno, naravno, uz maminu pomoć. Vodim je u vrtić, na plivanje, vodi zdrav život jednako kao i moja deca, nema razlike između nje i moje dece. Cela ta porodica, ne samo otac, blamira mene i moju porodicu i iznosi užasne neistine. Iznose da smo sestra i ja na teškim drogama, da smo orgijale zajedno i bavile se prostitucijom, da decu hranim preko dečijeg dodatka. Ja sam žena koja ima svoj biznis u Dubrovniku, bavim se panoramskim obilascima, ja pet meseci godišnje radim sigurno po 12 ili 13 sati dnevno. Imam dadilju koja čuva decu, a ove godine se nisam odmorila, jer je Aneli ušla u „Elitu“. Ja sam saznala dva dana pred njen ulazak, ja sam morala da budem podrška i da se brinem o detetu i o njoj. Njene stranice i njen profil ne vodim ja. Veliki se medijski linč dogodio prvo na nju, nikada ništa loše nije rekla ili uradila. Nisu ljudi realni i nikada neće biti, ali u svemu tome Aneli je dobila i veliku podšrku. Mnoge žene je podržavaju, muškarci takođe i evo, meni je tako lakše kada vidim da nije istina ono što se plasira. Ja ću da demantujem navode koje je druga strana iznela. Ja o toj strani neću da iznosim ništa, jer kao što sam rekla, ja sam dama...Bila sam tamo u socijalnom, one su izašle na teren. Šta da vam kažem?! One moraju na svaku dojavu da dođu. Žene su bile, videle su kako Nora živi. Jasno je svima kako Nora živi – istakla je Sita, te je nastavila:
Sita Ahmić

PREPORUKA:   Zola je iskvalifikovan iz Elite, putuje po Evropi i uživa u životu!

Foto: TV Pink / screenshotSita Ahmić

– Ovo što je on izneo, to ne bi Kventin Tarantino sastavio u filmu, ovo nema ni u „Paklenom šundu“. Ja se dokazivati neću, svako ko ima zdrave pameti vidi da su to sve bljuvotine i laži. Moj se život godinama prati na društvenim mrežama. Asmin nije taj koji nas je finansirao, moja porodica je njemu pomagala i davala novac u mnogim situacijama. Moju je decu oskrnavio. Priča se da smo mama i ja vraćale Janjuša…Ja ne mogu shvatiti da postoje ovakvi ljudi. Meni se život poremetio, ja ću se oporaviti, ali se bojim za svoju sestru kada izađe, kada sve vidi i čuje šta se događalo i pričalo, da je ne ošteti. Ona njega i dalje štedi dole, neće da kaže sve o njemu, ona očito ne želi jer je Norin otac, ali on na Norinu mamu, tetku i nanu i sve nas iznosi očajne stvari. Smatram da bi bilo normalno da ona priča istinu – rekla je Sita u emisiji „Premijera vikend-specijal“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!