.

Da li je Gagi Đogani dok je bio drogirani narkoman vodio decu svojim dilerima?!

„DROGIRAN JE VODIO DECU DILERIMA I NARKOMANIMA“ Jezivi detalji o Gagiju Đoganiju isplivali na površinu

Gagi Đogani Foto: YouTube/Zadruga Official / youtube

Svakim danom sve više isplivavaju novi, nepoznati detalji o braku Anabele Atijas i Gagija Đoganija, te najnoviji detalji koje je pevačica iznela u javnost o svom bivšem suprugu zaprepastili su milione gledalaca.

Anabela Foto: YouTube/Zadruga Official / youtube
Anabela

Mirko Gavrić je svojim ulaskom izneo monstruozne detalje o krvničkom ponašanju nasilnika Gagija Đoganija prema bivšoj supruzi Anabeli, a celu situaciju su želeli da prokomentarišu i zadrugari.

PREPORUKA:   Miljana Kulić: Vređanje srpske nacije i pominjanje pokojnika!

– Meni Gagi izgleda kao da se ne kaje, Luna mu je nekoliko puta rekla da ne treba to da radi. Danas sam to komentarisala Milane, ja ne mogu da imam lepo mišljenje – rekla je Matora.

– Ona da ti da razloga, ti bi nju opet udario! – rekao je Marko Đedović, nakon čega je Anabela ustala da iznese svoje mišljenje.

– Molim vas, hoću da kažem nešto! Imam potrebu, posle svega ovoga, sve je otišlo predaleko! Ja se osećam krivom, jer nisam ništa radila, jer sam trpela i ćutala nasilje, zbog toga je ovo dete ovako. Ali ja nisam kriva, jer je mene neko doveo do toga da ja trpim, trebala sam da odem u policiju da ga prijavim, da ga prijavim u socijalnom, e tad bi moja deca bila normalna. On ih je drogiran vodio sa dilerima i narkomanima – povikala je Anabela.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!