.

DA LI JE MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U ZATVORU? Policajci je ispitivali, dok će ono što im je rekla ZAPANJITI SVE!

MILJANA KULIĆ ZAVRŠILA U PRITVORU? Policajci je ispitivali, dok će ono što im je rekla FRAPIRATI SVE
Miljana kulić Foto: screenshot

Miljana Kulić navodno preživljava pravu dramu posle rijalitija, zbog pretnji koje je uputila bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Foto: V. Lalić / RAS Srbija

Poznatu učesnicu „Zadruge“ policija je privela čim je stigla u Niš, a Marija i Siniša su bili van sebe kad su je policajci strpali u kola, prenosi „Star“.

Foto: screenshot

– Nju je prijavio neko u Nišu jer je spominjala dečka svoje sestre P.T. koji je 2017. godine iz pištolja ubio policajca i koji se još uvek nalazi u bekstvu. Policija sada veruje da Miljana preko sestre Tijane zna gde se on skriva. Celu noć je provela u policijskoj stanici gde su je ispitivali i protiv nje će biti podneta krivična prijava zbog pretnji smrću. Takođe je dobila i zabranu prilaska Zoli i njegovoj porodici, zbog čega je još više besna. Zola i njegova majka će moći i privatnu tužbu da podnesu protiv Miljane – ispričao je izvor gorepomenutog lista.

PREPORUKA:   Siniša Kulić jedva izustio reči iz bolnice: Miljanin otac nije dobro!

Prema ovim navodima, Kulićeva je rekla kako se šalila, a onda su je pustili iz policije, dok sestra Tijana ne želi ni da razgovara sa njom zbog onoga što je izjavila.

Blic.rs
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes