.

Dalila u šoku kada je videla bankovni račun, na kazne otišao ogroman novac od honorara iz Zadruge 5!

Doživela šok kad je otišla u banku: Dalila zbog kazni u Zadruzi izgubila deo honorara

Nakon što je raskinula u programu uživo sa Filipom Carem, Dalila je otkrila i da je ostala bez dela honorara koji je zaradila u Zadruzi

Dalila Dragojević

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Po izlasku iz Zadruge, Dalila Dragojević suočila se sa osudama javnosti zbog prevare supruga, a sada je doživela još jedan poraz kada je otišla u banku i shvatila da na računu nema novca koliko je mislila.

Drugoplasirana zadrugarka nije ni slutila da će joj kazne koje je dobila u rijalitiju drastično uticati na honorar, zbog čega se šokirala kada joj je službenica otkrila cifru na računu.

– Ja sam bila uzrujana ceo dan, dosta sam kažnjena honorarima, kad sam otišla u banku, doživela sam šok. Opet sam izgurala taj dan, otišla kod frizera, obukla se, došla u emisiju bez obzira na sve – rekla je Dalila za „Pink.rs“.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević izbegao da sedne pored Dalile kod Ognjena Amidžića u Amidži šouu, Dalila se nadala linčovanju

Ona se požalila i na svoj odnos sa Filipom Carem, koji ju je izneverio zbog toga što se nije pojavio u emisiji „Narod pita“.

Nakon što je odgledala retrospektivu svoje preljube i odnosa sa Carem, kao i zbog toga što on nije bio tu da joj pruži podršku, Dalila je odlučila da raskine vezu sa njim uživo u emisiji. Car se nalazio u etno-selu i navodno je odmah krenuo za Šimanovce, ali mu je pristup bio zabranjen.

Za vreme reklama, Dalila je preslušavala glasovne poruke od njega, a kako je sama posle rekla, zvao ju je da je ubedi da se pomire.

– Zvao me je posle te izjave i rekao da to nije trebalo tako da se desi, jednostavno, ja pričam u momentima šta osećam. Da sam neko ko se bavi kalkulacijama, verovatno ne bih imala ove postupke koje sam imala i zbog kojih se stidim i sramim. Trebalo da bude sa mnom, a on je izabrao da ode u etno-selo. Kad me je pukla realnost svih ovih snimaka, odlučila sam da kažem kako jeste. Trebalo je zajedno da dođemo ovde, zajedno da prebrodimo sve, odlučio je da ode drugim putem. A odjednom je mogao da dođe kad je čuo šta ja pričam, sad mu odjednom nije bilo loše. Nema više šta da se priča, otpratili smo se sa Instagrama i to je to – rekla je Dragojevićka.

PREPORUKA:   Miki Đuričić od rijalitija zaradio 500000 evra i sve potrošio na poroke!

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!