.

Dalilin otac Huso Mujić: Razočaran sam Dalilinim ponašanjem, ološ mi u kuću ne treba, ne primam ih ako dođu!

OLOŠ MI U KUĆU NEĆE UĆI Huso Mujić za Alo! o Dalilinom pomirenju sa Carem, Dejanu, ali i ilegalnim poslovima bivše žene Emine

Zadrugarkin otac otkrio da li se Emina bavi vradžbinama.
OLOŠ MI U KUĆU NEĆE UĆI Huso Mujić za Alo! o Dalilinom pomirenju sa Carem, Dejanu, ali i ilegalnim poslovima bivše žene Emine

Foto: Youtube/Printscreen

Otkako je ušla u Zadrugu 5, Dalila Dragojević ne prestaje da šokira javnost, a sada je za Alo! Huso Mujić progovorio o ponašanju svoje ćerke, ilegalnim poslovima bivše supruge Emine, potencijalnom zetu Filipu Caru, kao i o bivšem zetu, Dejanu Dragojeviću.

– Zgrožen sam Dalilinim ponašanjem, ona nije normalna. Nije smela sebi da dozvoli da ponovo legne u krevet sa onom sramotom. Filip je osoba koja je najgnusnije vređala moju čitavu porodicu, a nikada nas nije upoznao. Ako ostaje sa njim, meni ne treba, ne zanimaju me. Može da dođe na kafu, ali taj ološ mi u kuću neće ući- rekao je najpre za Alo! ogorčen Huso koji ne krije naklonost prema Dragojeviću.

PREPORUKA:   Dejan masirao MC Aleks, ona mu se maksimalno prepustila i uživala u dodirima!

Printscreen

-Ja se na Dekija ne ljutim, njemu je tako prezentovano, ja za Aleksandru nisam ništa ružno rekao, čak nemam loše mišljenje o toj devojci. Razumem i njenu majku koja ima potrebu da zaštiti ćerku, ali ja protiv te cure nemam ništa. Dejan je preterao, nije sve onako kako je rekao, naravno u mojoj porodici, kao i svakoj drugoj, dolazi do svađa, ali ništa nije strašno kako je on predstavio – rekao nam je Huso, pa progovorio o religiji, vradžbinama i ilegalnim poslovima bivše supruge Emine.

Printscreen

– Da li Emina vrača ili ne, ja ne znam. Čuo sam da i Dejanova majka to radi, nisu to čista posla. Iz moje kuće se niko ne bavi tim poslovima, to garantujem. Meni deluje kao da su sada i Dejan i Dalila omađijani, mislim da se radilo na tome da se razvedu. Što se tiče priče da je Emina prodavala narkotike, moguće je da jeste, ali ja ne mogu da pričam o onome što nisam video – šokirao nas je Mujić i otkrio da li je njegov zet promenio veru.

PREPORUKA:   Ovi učesnici Zadruge 5 su favoriti za pobedu u rijalitiju

Printscreen

– To je Dejanova privatna stvar, ono šta ja mogu reći jeste da ga volim i da me nikada nije doticalo koje je vere. Imam snajke i zetove i iz Hrvatske i iz Beograda, to nema veze koje su vere,bitno je kakav je neko čovek – zaključio je on za Alo!.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!