.

Dalilin otac Huso Mujić se nada pomirenju ćerke Dalile sa Dejanom Dragojevićem

HUSO JEDVA DOČEKAO DA SE CAR OPET UPETLJA! Dalili otac ne odustaje: Dejan i moja ćerka će se pomiriti! Otkrio njihov sledeći korak

HUSO JEDVA DOČEKAO DA SE CAR OPET UPETLJA! Dalili otac ne odustaje: Dejan i moja ćerka će se pomiriti! Otkrio njihov sledeći korak

„Dalila i Dejan Dragojević će se pomiriti. Ubeđen sam da će slaviti Novu godinu zajedno u svojoj kući, a zatim ući u „Zadrugu“, kaže starletin otac Huso Mujić!

Huso Mujić otkriva da se njegova ćerka kaje što je prevarila muža sa Filipom Carem u prošloj sezoni rijalitija i da će ga moliti za oproštaj.

Iako se sve vreme nadao njihovom pomirenju, na putu ka tome stajala je Aleks Nikolić, koja je bila s Dejanom u vezi. Međutim, pošto ju je Dragojević u subotu javno ostavio, i ta prepreka je rešena!

Huso Mujić

foto: Instagram

PREPORUKA:   Dalila je poštena, brani je majka od Dejana

– Dalila i Dejan će se pomiriti, i to uskoro! Kad god moja ćerka dođe u njihovu kuću u Gornjem Šepku, plače, jer joj se vraćaju sećanja na život sa Dekijem. Svesna je da je napravila veliku grešku i glupost. Mnogo joj je žao zbog svega, posebno zato što ga je povredila. Samo je pitanje dana kada će se njih dvoje videti i o svemu popričati. Uveren sam da će proslaviti Novu godinu zajedno u kući, a posle mogu i u „Zadrugu“! – kaže Huso.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Prinstcreen/Instagram, Ana Paunković

On dodaje da nikada nije prestao da veruje u njihovo pomirenje:

– I dalje čuvam fotografije na kojima su Dalila i Dejan. Kada se budu pomirili, uramiću te slike i pokloniti im. Znam da se vole i zato treba da zaborave sve što se desilo u prošlosti i sačuvaju brak. Ako se to desi, biću najsrećniji čovek na svetu!

Pipka se s Carem

Dalilin otac kaže i da je predvideo da će Dejan ostaviti Aleks. Huso veruje da će Nikolićeva vrlo brzo imati seks sa Carem i time pokazati da nikada nije ni bila prava za njegovog zeta:

– Znao sam da njihova veza neće opstati čim je Aleksandra ušla u „Zadrugu“. Da zaista voli Dejana, ne bi išla u rijaliti bez njega! A tek ovo muvanje s Filipom?! Pa ko bi to trpeo?! Od prvog dana ga gleda, smeška mu se, pa se pipkaju… Ona će sa njim uskoro leći u krevet, videćete. Aleksandra ne bira sa kim će da bude jer nema obraz! Laka je devojka! Car je još jednom pokazao da je loša osoba i veliki švaler.

kurir.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!