.

Dejan Dragojević: DALILA zaslužuje kamen u glavu! (SNIMAK)

„DALILA JE ZASLUŽILA DA DOBIJE KAMEN U GLAVU“ Dejan opleo po bivšoj ženi u emisiji, ona poručuje: „Nije mi neprijatno“

Nekadašnji supružnici Dejan i Dalila Dragojević pojavili su se u emisiji uživo i po prvi put nakon izlaska iz „Zadruge 5“ našli su se oči u oči.
Dalila, Dejan Foto: screenshotDalila, Dejan

– Ja se bolje osećam, nemam tremu, znam šta mogu da očekujem, spremna sam. Nisam sama, dobila sam medveda od podrške. Navikla sam da sedim pored njega (Dejana) u kući, neće mi biti neprijatno – rekla je Dalila Dragojević.

– Dobro veče, izvinite što kasnim. Dobro sam, nešto sam se bio iznervirao danas, malo sam zakasnio – rekao je Dejan Dragojević.

– Rekao si da Dalila treba da bude linčovana kad si gostovao u „Narod pita“ – dodao je voditelj.

PREPORUKA:   Željko Mitorvić u rijalitijima promoviše nasilje - kriminalce, ubice, sponzoruše lakogmorala i prostituke, a navodno se bori protiv internet nasilja!

– Šta je zaslužila, to je dobila. Nisam rekao da je linčuju. Što se mene tiče, treba. A sad da govorim nekome nešto, da me neko pita da li da je gađa kamenom, ja bih rekao nemoj, ali da li je zaslužila da dobije kamen, da. Mene su osuđivali za sve i svašta – rekao je Dragojević u emisiji „Narod pita“.

– Ja sam rasturila svoj brak, a ne tuđi. Uništavanjem svog braka, nisam naškodila nikom osim sebi, sem tadašnjem partneru. Ovih dana sam sve previše srčano hvatila sve uvrede. Nije trebalo tako da se dešava, ali desilo se. Nisam razmišljala kako se bilo ko oseća na ovom svetu – govorila je Dalila.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!