.

Dejan Dragojević je postao musliman, ovo je njegova devojka, slavi Božić

Dejan Dragojević je promenio veru, a evo da li njegova devojka slavi Božić: Jovana se oglasila na praznik

Danas se oglasila na Instagramu

Dejan Dragojević, Jovana Stojanović devojka

Printskrin- kolaž: Youtube/dejandragojevic, Instagram/jovanastojanovic__

Pobednik „Zadruge 5“, Dejan Dragojević, promenio je veru i prešao u islam.

O tome je dugo ćutao, a nakon što je doneo odluku da se razvede od Dalile Dragojević i završio sa učešćem u rijalitiju, on je javnosti saopštio svoju odluku.

Dragojević je u 2023. godini čak bio u Saudijskoj Arabiji, u Meki i posetio džamiju, što je za njega bilo neverovatno iskustvo, a o prelasku u islam tada je rekao da je to bila isključivo njegova želja.

– Ja sam se vratio islamu pre četiri godine. Niko ne može da te natera na to. Moja odluka je bila. Zašto bih morao da pričam na silu? Kada sam osetio od srca da treba da pričam da sam musliman, to sam uradio. Klanjao sam u rijalitiju. Nikada nisam preskakao, neki su znali, neki nisu. Volim što sam musliman – rekao je tada Dejan u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

PREPORUKA:   Novi učesnik ulazi u Elitu - Stanislav Krofak Pantera

Dejan je potom uplovio i u novu vezu, sa prelepom Jovanom Stojanović, a kada su ga pitali šta bi bilo ako bi sa njom ušao u brak, Deki je rekao:

Pa, po pravilu, ona bi trebalo da bude u islamu, to bi trebalo da bude šerijatski, ali ja znam mnoge šerijatske brakove koji su se raspali i razveli, tako da meni je važno samo da me neko voli, ja mogu da radim šta hoću i ljudi rade šta im je volja, neće sigurno niko dolaziti na vrata – objasnio je ranije Dejan za Srbija Danas.

Ipak, Jovana danas slavi najradosniji hrišćanski praznik Božić, a putem Instagrama je svojim prijateljima i pratiocima čestitala:

Mir Božiji, Hristos se rodi – napisala je u objavi devojka Dejana Dragojevića.

Inače, Jovana je u jednom snimku sa Dragojevićem odgovarala na pitanja o njihovoj vezi, pa se dotakla i teme venčanja i vere.

PREPORUKA:   Slobodan Josipović izbačen iz Elite

– Mislim da to ne zavisi samo od mene, tako da kad se budem udala to ćete svi znati. Živim u Novom Sadu kod Dejana i pravićemo našu kuću. Ne treba žuriti ni za čim, on me voli kao i ja njega, kad se desi, desiće se – rekla je Jovana, pa otkrila da li bi promenila veru zbog svog partnera.

Nisam prešla u Islam, da razrešimo tu temu. Nema potrebe da me pitate jesam li prešla, ja sam neko ko se drži svoje vere. To što je on prešao ne znači da moram i ja – poručila je Jovana tada.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!