.

Dejan Dragojević planira ženidbu, ponovo je zaljubljen!

„Planiram da se ponovo oženim“: Dejan Dragojević otkrio ko mu je nova devojka

Dejan je sada opet zaljubljen

Dejan Dragojević, David Dragojević

Printskrin: RTV Pink

Braća Dejan i David Dragojević Novu godinu su proveli u sunčanoj Crnoj Gori, odakle su govorili o svom privatnom životu.

Pobednik „Zadruge 5“ imao je burnu godinu jer se rastao od supruge Dalile Dragojević koja ga je u rijalitiju prevarila sa Filipom Carem. Ubrzo je našao novu devojku Aleksandru Nikolić, ali ga je i ona prevarila sa istim muškarcem.

Ipak, Dejan je sada opet zaljubljen.

Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim. Devojka je prijavljena, radni staž, radi, nema internet. Ta devojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce – istakao je Dejan.

PREPORUKA:   Anđela Šparavalo otkačila Bojanu Pavlović, imala poruku za roditelje koji su je se odrekli

Njegov brat David kaže da je prethodna godina bila dobra, jer se Dejan rastao od Dalile.

– Za mene je ova godina bila fenomenalna, moja pobeda u 2022. je ovaj mali tetreb, to porodično što se vratilo, to je moja pobeda. Ostavili smo sve to ružno što je bilo. Zajedno smo, tu smo. Za mene nema nove ljubavi, ja nikad ne krijem, ne bežim od toga, voleo bih da se zaljubim, da pokažem devojku. Nekad se desi, kao i svakom muškarcu. Ali voleo bih da mi se ovoj desi ta prava ljubav, da mogu da priuštim porodicu, da se iskažem u tom polju. To je nešto što želim u ovoj godini – rekao je David.

PREPORUKA:   Veliki šef ukinuo treću nagradu na kraju ELite zbog učestalog kršenja pravila!

Oni su otkrili da imaju i mnogo poslovnih planova.

– Planovi su nam poslovni, radimo zajedno, daće Bog da to krene, on je smislio, ja ga pratim, mali je pametni – rekao je David za „Premijeru“.

Podsetimo, Dejan se nedavno našao u žiži javnosti, kada oglasio povodom navoda da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galijano, a tada je koristivši pogrdne reči, otkrio da je reč o medijskoj pompi i da on nema dodirnih tačaka sa njom.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!