.

Dejan Dragojević se posle tutbulentnih odnoisa sa ženama posvetio vežbanju i vajanju tela, pokazao slike!

KAKVA TRANSFORMACIJA DEJANA DRAGOJEVIĆA Sa Dalilom i Aleks se skroz opustio, a sada puca od mišića: Jedna stvar ga odala da je spreman za NOVU LJUBAV

Dejan Dragojević imao je burnu godinu iza sebe, prvo se razveo od supruge Dalile Dragojević, a onda ga je sada prevarila i devojka Aleksandra Nikolić sa Filipom Carem, nakon čega se pobednik rijalitija „Zadruga“ posvetio sebi i treninzima.

Dejan Dragojević Foto: InstagramDejan Dragojević

Dejan je još ranije skinuo suvišne kilograme i počeo da trenira, a reklo bi se da sada intezivni radi na tome Posle pobede u poslednjoj sezoni rijalitija Zadruga, on se vratio u svoj dom u Veterniku kod brata Davida i majke Biljane i uz bratovu pomoć doveo je fizicki izgled do savršenstva.

www.instagram.com
PREPORUKA:   Prostitutka Aleksandra Nikolić provocira Dejana Dragojevića tajnim porukama!

Dok je bio u braku sa bivšom suprugom Dalilom, Dragojević je imao veliku bradu dugu kosu i mnogo kilograma viška. Kako su zajedno bili učesnici rijalitija njegova supruga ga je javno prevarila (takođe sa Filipom Carem) što je Dejana dovelo do niza nervnih slomova i samim tim za kratko vreme je izgubio mnogo kilograma, pa je čak i kosa krenula da mu opada.

Nakon pobede i izlaska iz riajlitja Dragojević je krenuo u svoju ličnu transformaciju.

www.instagram.com

Za kratko vreme je uspeo da nabaci mišiće i tako postane jedan od najpoželjnijih muškaraca sa naše scene što mozemo videti na njegovom instagramu i na aplikaciji za upoznavanje Tinder, na kojoj je od skoro aktivan i uživa u komplimentima na račun svog izgleda.

PREPORUKA:   Aca Lukas brani voditeljku Tamaru Galijano i brutalno je ponizio Dejana Dragojevića

Po svoj prilici, Dragojević je spreman za novu ljubav s obzirom da na Tinderu, aplikaciji koja služi za upoznavanje, u prvi plan stavlja svoje izvajano telo.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!