.

Dejan Dragojević: To što je Kristijan Golubović zavoleo kurvu koja ga je razvela od žene i odvojila od deteta ne znači da su sve žene kruve!

DEJAN ŽESTOKO OPLEO PO GOLUBOVIĆU ZBOG ALEKS: To što je Kristijan zavoleo k*rvu i napravio joj dete sasvim je druga stvar

Rat i dalje traje
DEJAN ŽESTOKO OPLEO PO GOLUBOVIĆU ZBOG ALEKS: To što je Kristijan zavoleo k*rvu i napravio joj dete sasvim je druga stvar

Foto: Alo ilustracija

Dejan Dragojević žestoko je opleo po Kristijanu Goluboviću, koji danima vređa njegovu devojku Aleksandru Nikolić u ,,Zadruzi 6″!

On je pobesneo kad je bivši robijaš nazvao starletu kurvom i odbrusio mu da je bio obična ,,zatvorska kučkica“ ozbiljnim kriminalcima.

Foto: Printscreen/instagram

Nekolko puta mi je malo falilo da preskočim ogradu i uđem u ,,Zadrugu“ kako bih odbranio Aleks! Poludeo sam kad ju je Kristijan Golubović gadao flašicom i vređao! On je istetovirani kromanjonac, obična zatvorska kučkica, koja glumi silu nad mladom devojkom. Oko njega su se okupile šlihtare da mu titraju muda, a ne znaju da je on u zatvoru drugima titrao muda! – rekao je Dejan.

PREPORUKA:   Nove žestoke kazne za učesnike Zadruge 6 zbog kršenja pravila rijalitija!

Golubović, inače, voli da nosi ženske stvari i da se šminka, a to je pokazao iu ,,Zadruzi“ – kaže Dragojević i dodaje da je Kristijan ušao u rijaliti jer nema dinara u džepu: On je lažov, folirant i vucibatina! Njega nema pas za šta da ujede, a hvali se milionima. Pa, ljudi, on novac zarađuje od Tik toka! Tamo moljaka za poklone i novac!

Pobednik,,Zadruge 5″ osvrnuo se i na komentar bivšeg robijaša da je Aleks pokušala da ga razvede pre dve godine u rijalitiju, dok je još bio sa suprugom Ivanom Veljović.

Printscreen

Čuo sam da Kristijan naziva Aleksandru k*rvom jer joj se dopadao! E pa onda je Kristina k*rva jer ga je razvela! Sve što kaže za Aleksandru važi i za njegovu verenicu. To što je Kristijan zavoleo k*rvu i napravio joj dete sasvim je druga stvar.

PREPORUKA:   Marko Marković i dalje gaji lepa osećanja prema Staniji Dobrojević, starleta Maja Marinković mu je samo prolazna stanica, da se istrese!

Ozbiljne optužbe Sukob između Golubovića i Nikolićeve počeo je kad ju je on optužio da pokušava da glumi časnu sestru u ovoj sezoni ,,Zadruge“, iako se bavila prostitucijom.

Otkako si se smuvala sa Dejanom Dragojevićem, onim kupusarom iz Veternika, digla si nos! Prošlost ne može da se izbriše. Mene si molila da mi pušiš k**ac, htela si da me razvedeš, a sad glumiš sveticu! T si, bre, kurva! Je*ala si se za pare po Bujanovcu i Švajcarskoj! Primila si 200 penisa – urlao je Kristijan.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!