.

DETALJNA istina o Filipu Caru, njegovoj rehabilitaciji i njegovom poreklu

OVE JE KOMPLETNA ISTINA O ŽIVOTU FILIPA CARA: Bio je na REHABILITACIJI, a tek da vidite kog je POREKLA

Car se zaljubio u udatu ženu koja je odlučila da ostavi muža Dejana Dragojevića, koji je takođe boravio u rijalitiju, i uplovi sa Filipom u ljubavnu romansu
OVE JE KOMPLETNA ISTINA O ŽIVOTU FILIPA CARA: Bio je na REHABILITACIJI, a tek da vidite kog je POREKLA

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Filip Car je rijaliti zvezda. Učesnik je rijaliti šou programa „Zadruga 4“ i „Zadruga 5“ koji su emitovani na „Pink“ televiziji. Rođen je 14. septembra 1993. godine u Crikvenici u Hrvatskoj.

Trenutno živi i radi u Beogradu. U petoj sezoni najpopularnijeg rijalitija na Balkanu Filip Car postao je jedan od glavnih aktera zbog ljubavne romanse sa udatom ženom Dalilom Mujić Dragojević. Car se zaljubio u udatu ženu koja je odlučila da ostavi muža Dejana Dragojevića, koji je takođe boravio u rijalitiju, i uplovi sa Filipom u ljubavnu romansu.

Dalila se zbog Filipa razvela u rijalitiju, a on ju je potom ostavio bez reči i pomirio se sa svojom bivšom devojkom Majom Marinković. Dalila je to veoma teško podnela, dok se Filip pravdao da je „kosmička zaljubljenost“ prošla i da je shvatio da još uvek gaji emocije prema bivšoj devojci Maji. Međutim, Maja Marinković i Filip Car konstantno su imali i svađe, a Maja je na njega i fizički nasrtala. Zbog toga je diskvalifikovana iz „Zadruge 5“.

Inače, Filip se u rijalitiju, osim kao ženskaroš, pokazao i kao veoma duhovit momak koji nasmejava gledaoce pored malih ekrana. Detinjstvo i odrastanje Filip Car rođen je u Crikvenici u okolini Rijeke u Hrvatskoj 14. septembra 1993. godine. Odrastao je u uglednoj i mirnoj porodici, a ovaj momak je od detinjstva bio „crna ovca“ u porodici i radio je sve suprotno. Njegova majka zove se Milica, a otac Franjo. Filip ima stariju sestru koja se zove Dina.

Za razliku od svoje sestre Dine koja se obrazovala i danas je direktor jedne kompanije, Filip je završio samo osam razreda osnovne škole. Međutim, iako nije obrazovan, ovaj momak važi za vrlo inteligentnog mladića koji je omiljen u društvu, a naročito među pripadnicama lepšeg pola. Njegov najbolji drug zove se Bruno. Filipova majka je Srpkinja, a otac Hrvat. Filip slavi i pravoslavne i katoličke praznike. Sa majčine strane njegova porodica živi u Novom Sadu u Srbiji. U Crikvenici ga mnogi znaju pod nadimkom Capo. Upravo Capo piše i na jednoj od Filipovih mnogobrojnih tetovaža.

PREPORUKA:   Filip Car nakupovao stvari potrebne za bebu! (FOTO)

Inače, Filip je visok i krupan muškarac, istetoviran, veoma duhovit, šarmantan i harizmatičan. Jedni za njega kažu da je veoma emotivan, dok ga drugi smatraju izuzetno grubim i agresivnim. Filip za sebe kaže da je odrastao na ulici i da je bio veoma problematičan još kao dete, a zatim i kao mladić. Ne krije da je više puta bio u sukobu sa zakonom, a jedno vreme je bio i iza rešetaka. Kako je, opet, imao problema sa zakonom u Hrvatskoj otišao je u Beograd u Srbiju. Tamo je odlučio da uđe u rijaliti šou program, kako je sam rekao u svom profilu, na „rehabilitaciju“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!