.

Đole Đogani smirio strasti, oprostio Luni ispade, jedva čeka da se rodi beba da ih obiđe

PALO POMIRENJE Đole Đogani: „Sve sam oprostio Luni! Jedva čekamo da se rodi beba, ići ćemo da ih posetimo“

Đole i Luna Foto: screenshot

Đole Đogani kritikovao je svoju bratanicu Lunu Đogani dok je u rijalitiju „Zadruga 1“ bila ljubavnica Slobe Radanovića, a ona mu je uzvratila optužbama da je kriv za njenu alopeciju, jer joj je priređivao stresove. Međutim, po svemu sudeći na pomolu je pomirenje, budući da denser smatra da je vreme da se okrene novi list.

Đole i Vesna Đogani Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Đole i Vesna Đogani

Đole Đogani i njegova supruga Vesna kažu da planiraju da posete Lunu kada se porodi.

– Mi Lunu volimo! Ona je naše dete, naša duša! Ne odvajamo je od porodice. Jedva čekamo da se porodi, da dođe bebica i da je vidimo. Naravno da ćemo da posetimo nju i Marka Miljkovića. Srećni smo što Gagi postaje deda – rekli su Vesna i Đole za „Informer“.

PREPORUKA:   Zvezdan Slavnić pretio devojci zbog koje je rasturio svoj brak, pretio devojci 20 godina mlađoj od sebe!

– Oprostio sam joj sve što je rekla za mene. Idemo dalje kao porodica. Luna već sada izrasta u predivnu ženu! Uveren sam da će biti sjajna majka, pažljiva i brižna – rekao je denser, i dodao:

– Sutra je novi dan. Odrasli smo ljudi, treba da sednemo i razgovaramo. Ona je mlada, ali će sazreti kad postane majka i drago mi je zbog toga.

Luna Đogani Foto: Printscreen / RAS Srbija
Luna Đogani

Osim što žele pomirenje sa Lunom, Đoganijevi zbog korona virusa nisu radili godinu dana, pa su otkrili druge talente. Vesna je postala kraljica Tik toka, a Đole reditelj dokumentarnog filma.

– Radio sam kao scenarista i reditelj dokumentarca o svom životu. Ovo je priča o dečaku koji ima snove, a kada ih ostvari, vraća se da razgovara s ljudima koji su mu pomogli. Plakao sam dok je film nastajao. Verujem da će rasplakati i publiku! Biće mnogo emotivnih scena, ali i smeha – objasnio je Đole, dok je Vesna dodala:

PREPORUKA:   Filip Car priznao da mu devojke tri puta abortirale, sumnja da je devojka - prostitutka Aleksandra Nikolić trudna!

– Saznaćete stvari koje o Đoletu niste znali! Bićete baš iznenađeni!

Podsetimo, Luna Đogani u osmom je mesecu trudnoće i uskoro će sa verenikom Markom Miljkovićem dobiti ćerku.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!