.

Dragana Mitar proganjala Mimu Karadžića, jedva je se otresao!

OPSEDALA GA I PIJANA MU PRAVILA SCENE? Dragana Mitar proganjala Mimu Karadžića, upala u lokal u BUDVI i napala devojku

OPSEDALA GA I PIJANA MU PRAVILA SCENE? Dragana Mitar proganjala Mimu Karadžića, upala u lokal u BUDVI i napala devojku

Foto: Damir Dervišagić

Dragana Mitar, učesnica rijaliti programa „Zadruga“, navodno je proganjala glumca Mimu Karadžića, u vreme kada je on držao vinariju u Crnoj Gori.

Dragana je poznata kao neko ko voli da se kreće u krugu poznatih muškaraca i neko ko voli starije i moćne muškarce. Za nju su poznati imali to nešto, ali nisu imali novca, pa je navodno sa njima bila samo radi s*ksa. Mima je navodno u njoj probudio strasti, kakve niko do tada nije uspeo.

foto: Printscreen

„Dragana je mogla da ima koga hoće u to vreme. Bila je baš dobra mačka, nije kao do sada, sada se fucnula, od kako se razvlači u rijalitima sa oženjenima, ne trenira i ne hrani se pravilno. Opustila se i misli da je sa Edom priča večna. Pre pet, šest godina bila je bomba. Boravila je u Crnoj Gori po tri meseca i ceo grad je zevao u nju“, priča sagovornik iz Crne Gore.

PREPORUKA:   HIT ODGOVORI: PRIGLUPA Maja Marinković ne zna odgovore na osnovna pitanja iz geografije i biologije!

„U starom gradu je bila vinarija glumca Mime Karadžića, u koju je Dragana svraćala sa svojim menadžerom. Jednom prilikom, on ju je upoznao sa Mimom i ona je odmah odlepila za njim, govoreći da je osetila neverovatnu strast u dodiru: „Ovaj čovek je čudo. Bože, ja ne znam kako ga ranije nisam videla. Kad mi je dao ruku, osetila sam lavinu u stomaku. Želela sam odmah da ga zaskočim i silujem“, rekla mi je Dragana tada. Ona je od tog dana počela da proganja Mimu“, priča izvor.

Navodno, nije bilo noći, a da Dragana nije dolazila u vinariju. Od Dragane čovek nije mogao da živi navodi izvor.

„Mislim da mu se sviđala, ali da nije hteo ništa. Onda je jedne večeri Dragana napravila skandal. Videla je da Mima sedi sa ženskom osobom, pričali su. Poludela je: „Ko je ona k*rava sa njim? Ima da joj napravim kašu od glave, vidi kako je jeftina. Izgleda kao tr*ndža“, ponavljala je ona točeći vino u svoju čašu. Kada je bila pijana, teturajući se je došla do Miminog stola. Počela je da galami i da se unosi u facu devojci. Devojka je bila uplašena, a Mima ju je držao da se ne polomi. Psovala ju je i krenula da je počupa. Tada ju je Mima izveo napolje a meni rekao da zovem taksi“ završava izvor i dodaje da se Dragana polse ovog haosa više nije pojavljivala kod Mime, jer ju je bila sramota.

PREPORUKA:   Starleta Dragana Mitar uslikana sa novim momkom!
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/Rijaliti/S.telegraf

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!