.

Dragana Mitar spava sa momkom bogatašem dok joj sin pati sam u drugoj sobi, objavio je na društvenim mrežama!

Sin Dragane Mitar se požalio da je tužan što spava sam, jer njegova majka deli krevet sa dečkom – Bivša zadrugarka sa sinom i novim dečkom uživa na Zlatiboru

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Instagram/dragana_mitar

Dragana Mitar je tokom rajanja rijalitija „Zadruga“ imala buran ljubavni odnos sa oženjenim Edisom Fetićem Edo, a sada se izgleda ponovo zaljubila i sa novim dečkom potpuno uživa.

Ona nije želela da javno priča o svom partneru Đorđu, sa kojim trenutno uživa na Zlatiboru, ali je njen sin ipak reko svoje mišljenje o maminom novom dečku.

PREPORUKA:   ZADRUGA & NAJAVA: Blizanci novi učesnici rijalitija Zadruga 2023.

Dragani i njenom partneru na Zlatiboru društvo pravi i njen sin Jovan, kome se izgleda i ne dopada to što njegova mama ima dečka.

Naime, Joca je navodno u lajvu na Instagramu rekao kako je tužan, jer spava sam, dok njegova mama spava sa novim dečkom.

Podsetimo, Dragana Mitar javnosti je postala poznata tokom učešća u drugoj sezoni rijalitija „Zadruga“, gde je javnosti iznosila prljav veš iz svog bračnog života sa Sinišom.

PREPORUKA:   Marku Osmakčiću umro otac, Viki Mitrović se raduje što mu se to dogodilo, jer joj je napravio bebu pa pretukao! (SNIMAK)

Ona je imala aferu sa oženjenim EdisomFetićem, sa kojim je ušla u „Zadrugu 3“, a njihov buran odnos publika je pratila nekliko meseci. Nakon završetka rijialitija Fetić i Dragana su raskinuli.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!