.

Dragana Mitar spava sa momkom bogatašem dok joj sin pati sam u drugoj sobi, objavio je na društvenim mrežama!

Sin Dragane Mitar se požalio da je tužan što spava sam, jer njegova majka deli krevet sa dečkom – Bivša zadrugarka sa sinom i novim dečkom uživa na Zlatiboru

Dragana Mitar

Dragana Mitar, Foto: Instagram/dragana_mitar

Dragana Mitar je tokom rajanja rijalitija „Zadruga“ imala buran ljubavni odnos sa oženjenim Edisom Fetićem Edo, a sada se izgleda ponovo zaljubila i sa novim dečkom potpuno uživa.

PREPORUKA:   Sahranjen Zoki Šumadinac, pesma AUTOTJUN puštena na sahrani!

Ona nije želela da javno priča o svom partneru Đorđu, sa kojim trenutno uživa na Zlatiboru, ali je njen sin ipak reko svoje mišljenje o maminom novom dečku.

Dragani i njenom partneru na Zlatiboru društvo pravi i njen sin Jovan, kome se izgleda i ne dopada to što njegova mama ima dečka.

Naime, Joca je navodno u lajvu na Instagramu rekao kako je tužan, jer spava sam, dok njegova mama spava sa novim dečkom.

Podsetimo, Dragana Mitar javnosti je postala poznata tokom učešća u drugoj sezoni rijalitija „Zadruga“, gde je javnosti iznosila prljav veš iz svog bračnog života sa Sinišom.

PREPORUKA:   Starleta Aneli Ahmić će abortirati Janjušovu bebu!

Ona je imala aferu sa oženjenim EdisomFetićem, sa kojim je ušla u „Zadrugu 3“, a njihov buran odnos publika je pratila nekliko meseci. Nakon završetka rijialitija Fetić i Dragana su raskinuli.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!