.

DRAMA U EMISIJI NAROD PITA UŽIVO – Žestoka SVAĐA pred MILIONIMA gledalaca – RASKID neizbežan, uskoro

DRAMA U EMISIJI UŽIVO: Poznati par iz „Zadruge“pred PUCANJEM? Žestoka SVAĐA pred MILIONIMA- RASKID neizbežan

Milica i Bora
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Sinoć su u emsiji „Narod pita“, koja se bavi kako aktelnim životima zadrugara, tako i nekim momentima života u rijalitiju, gosti bili Mima Živković, Bora Santana i Milica Kemez.

U jednom trenutku voditelj Darko Tanasijević vratio ih je na vreme koje su peroveli u „Zadruzi“ o period kada je Bora Santana bio gradonačelnik „Zadruge“.

Nakon emitovanja priloga, nastala je prava mala drama.

PREPORUKA:   Bora Santana na svadbi vozio kola od 400000 evra!

Bora i Milica bili su u lošim odnosima u tom periodu rijalitija, koje izgleda do danas nisu raščistili. Iznenadna svađa planula je u emisiji uživo, a mnogi fanovi pomislili su da će doći do raskida.

– Ovo su uspomene, ta nedelja mi je bila odlična. Nisam imao plan rada, ali je sve urodilo plodom, Milica je želela da mi pomogne, ali nismo bili u najboljim odnosima tokom te nedelje. Ali je generalno bilo zabavno, jedino je ispalo kao da sam zapostavio Milicu. – prokomentarisao je Bora.

– Niko moje momente nije zapazio, kad sam ja njemu ozbiljno pričala i davala dobronamerne savete o životu. Kad se on izdizao, ja sam se spušzala i osećala zapostavljenom. Kad se izdigao, mene je opočeo da ponižava i vređa, a ja sam želela da me prizna. Bila sam prva drama, ne prva dama. – nadovezala se Milica.

PREPORUKA:   Za svadbu Milice i Bore častilo se topkama novca!

Kako je njihova prepirka izgledala, pogledajte na snimku ispod.

U

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!