.

EKSKLUZIVA: Tajna starlete Ane Korać – David dobio 40000 evra za trošak dok ona zaradjuje u rijalitiju!

EKSKLUZIVNO – Otkrivamo tajnu Ane Korać – David dobio 40.000 evra za trošak! Starleta je finansijski zbrinula svog verenika, da mu ništa ne zafali dok je ona u rijalitiju.

Ana i David

Foto: Screenshoot Instagram

Starleta Ana Korać je očigledni primer da i devojke mogu da budu galantne prema momcima, pa je tako, kako ekskluzivno saznajemo, pred ulazak u „Zadrugu“ svom vereniku Davidu Dragojeviću obezbedila 40.000 evra! Ana je želela da bude sigurna da Davidu ništa ne zafali dok je ona u rijalitiju.

Kako tvrdi izvor blizak paru, Koraćeva nije želela ništa da prepušta slučaju, budući da je Dragojević pored nje navikao na luksuzan život.

– Kada je Ana i zvanično potpisala ugovor za rijaliti, David je strahovao kako će se to odraziti na društvene mreže, preko kojih zarađuju kao par. Prodaja dukseva koje su kreirali ne ide toliko dobro da bi mogao da se izdržava i otvoreno joj je priznao da nije za to da se razdvajaju dok malo ne stane na noge. Ona se složila sa tim da će mu biti teško, pa je odlučila da deo novca koji je uštedela, kao i novac koji će dobiti pre rijalitija, ostavi njemu za trošak – objašnjava izvor i otkriva da je i sam David bio šokiran kada mu je verenica tri dana pred ulazak dala toliko novca.

– Davidu je bilo krivo što je osporio njen ulazak i zabrinuo je, pa joj je danima govorio da zaboravi da je išta spomenuo i objasnio da će se vratiti kod majke ako zaškripi. Nekoliko dana pred ulazak u „Zadrugu“, David je došao sa treninga, a Ana ga je čekala sa 20.000 evra u kešu i svojom karticom, na kojoj je bilo malo više od toga. U prvi mah nije znao šta ga je snašlo i bio je šokiran, ali Ana mu je objasnila da je sve što imaju zajedničko i da će biti tužna ako ne bude znala kako on živi i da li se snalazi. David, međutim, nije hteo da čuje za to. Rekao joj je da se oseća kao devojčica zbog toga što mu ona obezbeđuje novac, ali su se na kraju dogovorili da mu novac bude na raspolaganju, a da ga koristi samo ako stane prodaja garderobe – kaže izvor „Alo!“ i ističe da će Dragojević ući u rijaliti ukoliko njegova finansijska situacija bude loša, pa ušteđevina njegove verenice počne brzo da se troši.

– David mnogo voli Anu i poslednje što želi je da potroši sav novac koji je ona uštedela i zaradila bez njega. Upravo zbog toga planira da uđe u rijaliti ako novac koji mu je Ana ostavila počne da se topi. Plan je da ona bude sama u rijalitiju nekoliko meseci, a njegov ulazak se očekuje na proleće. Prijatelji ga zezaju da uzme novac i ode na drugi kontinent, potroši sve i nađe drugu bogatu verenicu. Misle da je lud što pored tog novca koji mu je Ana ostavila planira da se zarobi u rijalitiju, ali on želi da joj nadoknadi to što mu je ukazala poverenje i ostavila mu toliki novac – zaključuje izvor „Alo!“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!