.

Ermina Pašović, brutalno komentarisala ponašanje Anđele Šparavalo

NJENI VIŠE LAŽU, POKUŠAVAJU DA ZATAŠKAJU! Brutalne reči o roditeljima Anđele Šparavalo, oglasila se kontroverzna učesnica

Mnogi smatraju da Anđelini roditelji više odmažu ćerki, nego što joj pomažu, a sa tim se slaže i nekadašnja učesnica Zadruge

Bojana Pavlović

Foto: Printscreen/Printscreen

PREPORUKA:   Janjuš se kaje zbog neprijatnosti koje je učinio svojoj ženi i porodici!

Nekadašnja učesnice Elite i bliska prijateljica Jovane Tomić Matore, Ermina Pašović, brutalno je prokomentarisala ponašanje Anđele Šparavalo, dok je za njenu devojku, Bojanu, imala samo reči hvale.

Naime, ona nije štedela ni porodicu mlade učesnice, te istakla da po svaku cenu hoće da zataškaju njeno ponašanje u pomenutom rijalitiju.

Meni je Bojana top. Ona mi se sviđa, od novih učesnika mi se istakla i jedinka je za sebe, baš mi je zanimljiva – istakla je Ermina i dodala:
Anđela Šparavalo

Foto: TvPink

Anđela mi je izgubljeni slučaj. Devojka ima šifru, mislim da mnogo laže. Njeni više lažu nego ona. Slažem se sa Ivanom Marinkovićem vezano za izlaganje o Anđeli da njeni hoće po svaku cenu da zataškaju, pa makar im dete ispalo patološki lažov – rekla je Ermina za portal „Pink.rs“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!