.

Filip Car odmara od rijalitija na jahti, ima i društvo

UŽIVA NA JAHTI, A PORED NJEGA… Filip Car dane provodi na moru, a evo sa kim uživa u luksuzu

Ne gubi vreme
UŽIVA NA JAHTI, A PORED NJEGA... Filip Car dane provodi na moru, a evo sa kim uživa u luksuzu

Alo

Filip Car se nakon raskida sa Dalilom Dragojević vratio kući kod svojih roditelja i po svemu sudeći odlučio da ostatak leta provede na moru.

Nakon turbulentnog perioda koji je iza njega, odmor mu je sigurno bio preko potreban, a raskid sa bosanskom starletom ga uopšte nije pogodio.

Printscreen

Filip se redovno provodi i puni baterije za mogući ulazak u šestu sezonu Zadruge, ali, iako je zvanično „singl“, to ne znači da leto provodi sam.

PREPORUKA:   Filip Car pozvao na hapšenje Dalilinog oca Husa Mujića zbog mafijašenja i ostavljanja maloletne dece, odmah mu odgovorila, nastao je HAOS!

Naime, Car je u goste pozvao svog bivšeg rijaliti cimera, Stefana Šebeza, sa kojim se provodi na jahti, a delić ove atmosfere je objavio na svom Instagramu nalogu. Njih dvojica su uživali u vrelom avgustovskom danu na sred Jadranskog mora, a da li će im se pridružiti i neka devojka ostaje nam da vidimo.

Tagovi
Filip Car stefan šebez Zadruga zadrugar zadruga5 zadrugari Zadruga 5 zadrugarka zadrugarke Zadruga 5 zadruga vesti zadruga uživo uzivo zadruga zadruga najnovije Zadruga 5 finale zadruga najnovija vest zadruga nanovije vesti najnovije zadruga vesti zadruga najnovije vesti najnovije vesti zadruga zadruga peta sezona
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!