.

Filip Car raskinuo sa Aleksandrom pa leto provodi sa Anđelom! (FOTO+VIDEO)

(FOTO) NAKON RASKIDA SA ALEKS CAR SE OVAKO PROVODI SA ANĐELOM Osmesi sve govore: Evo šta rade zajedno

Učesnik rijalitija „Zadruga“ Filip Car raskinuo je veridbu sa Aleksandrom Nikolić, nakon čega su na društvenim mrežama počele da se pojavljuju njegove fotografije sa Anđelom Đuričić iz Crikvenice.
Filip Car i Anđela Đuričić Foto: Snežana Krstić, Instagram / RingierFilip Car i Anđela Đuričić

Naime, njihov je susret je bio poslovne prirode, ali su slobodno vreme iskoristili i za zajedničku večeru.

Zanimljivo je da je Car muvao Anđelu pre veze sa Aleksandrom, a ovih dana na društvenim mrežama kruži snimak u kom se vidi kako joj se nabacuje:

– Daj mi priliku da se pokažem da sam normalan momak i da mogu takav da budem. Da me vide ljudi u pravom svetlu i koliko sam normalan kad je prava cura u pitanju. Izađemo i lagano za Crikvenicu. Počnemo odmah tamo živeti: astrološkinja mi je rekla da ću 2024. dobiti sinove blizance. Samo mi reci kad je dan. Čudno se nasmeješ kad ti to kažem – govorio je Filip u „Zadruzi 6“.
Raskid Aleks i Cara

PREPORUKA:   Rođena sestra Divne DNK ima isti problem, spavala sa mužem svoje sestre!

Foto: Snežana Krstić / RingierRaskid Aleks i Cara

Aleksandra Nikolić za domaće medije progovorila je o raskidu sa Filipom.

– Ja reči ne smatram ozbiljno, već dela . Ovaj raskid je rečima prekinut tako da mu to dođe kao neozbiljno, kao i većina reči koje on izgovori. Za raskid je potrebno dvoje, a ja se tu nisam složila tako da se ne važi – rekla je Aleksandra i otkrila da li su zvanično raskinuli:

– Zvanično smo raskinuli, ali emotivno nismo. Uveliko razgovaramo, ja njegovu odluku prihvatila nisam – rekla je Nikolićeva.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić posle porođaja prvi put u noćnom provodu

Na pitanje da li je jedan od razloga raskida to što je želela da iznajmi stan sa Anom Spasojević čemu se on protivio kao i to što je ljubomoriosao na instruktora vožnje u auto školi, Aleksandra je samo ponovila da njegovu odluku ne prihvata i da je za raskid potrebno dvoje, dok je pitanje o Milici Veselinović totalno izignorisala uz reči:

– Ma kažem ti ja nisam prihvatila tu njegovu odluku, ništa od toga nema – rekla je Aleks.

Inače, Filip Car nedavno je sve šokirao kada je ispričao da je u daljem srodstvu sa Jovanom, novom Dejanovom devojkom, o čemu možete više pročitati u našem odvojenom tekstu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!